Jump to content

Dovla

Član foruma
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dovla

  1. 2 hours ago, Squabbit said:

    Dovla magijo jos sam se i izvukao.

     

    Odličan rez s obzirom da je cela nedelja kanal.

     

    Ili ima rezerve dosta ili sam se zajebao

     

    Videćemo. 

     

    Ima ima rezerve, ne brini

     

    Bila je srećna nedelja, mogao si mi ukrasti još jednu bar kolonu, ali ajde, verujem da si zadovoljan.

     

    Sretno dalje!

    • Like 1
  2. InShot_20230715_113130475.thumb.jpg.c6d03cfad22dcb5ce35247fd11624d72.jpgVidite vi to milo lice!

    Moj maleni kojeg sam udomio sa mojom lepšom polovinom iz azila tek je napunio 1 i po godinu, a već je glavni baja u kraju 😎

     

    Rekoh, aj da se malo i ovde oglasim. Tek je započelo takmičenje za najlepšu njušku vinkovaca, odakle je rodom moj maleni saputnik.. pa eto, molim za par lajkova vas koji ste deo ovog divnog foruma!

     

    Veliko hvala, nadamo se pobedi 😊

     

    👇👇👇Tu vam je link!!!👇👇👇

    https://www.facebook.com/100064332596320/posts/659921139495633/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

     

     

    • Like 3
    • Love 1
  3. Ipak se ne može protiv Jokare 😎

     

    Podbacili su moji ove nedelje, pogotovo u blokadama gde sam bio dominantan cele sezone.. ali svejedno, protivnik je bio na vrhuncu, i još će biti bolji verujem.

    Zaista vrhunska partija, sve najbolje u nastavku @Magia!

     

    Okrećemo se bitnijim ligama, gde se ima za šta boriti.. eto solidna sezona ovde na kraju, malo ozbiljnosti pred kraj je rezultiralo laganom opstanku, pa se gledamo i naredne sezone. Sretno svima, nek najbolji pobedi! 🍻

  4. Drago mi je što si preživeo @uini 😇

     

    Vrlo jak završetak regularne sezone i eto me u plej-ofu, gde mi je i mesto. Bilo je vrlo stresno i uzbudljivo u isto vreme, pametno sam birao sa fa uglavnom i to je glavni razlog zašto je to tako ispalo (i povratak glavnih igrača btw)..

     

    Nemam visoka očekivanja, @Magia kao neko ko je dokazano dobar fantazer će biti težak protivnik, ali pokušaćemo i bez Time lorda. Sretno, pa nek bolji pobedi!

    • Like 1
  5. 33 minutes ago, Dracarys said:

    Ko bi rekao da će se JJJ vratiti na početku pete nedelje... Na to nisam računao. Praktično se neće ni osetiti da je nešto odsustvovao.

     

    Dočekao je šestu rundu, a vrlo vredan igrač. Jedan od retkih koji daje dosta trica i blokada.

    U fantazi smislu, jedan od najzahvalnijih igrača.. Morao sam ga uzeti kad sam u toj kasnoj rundi video da je dostupan 😎

    Očekivao sam ga sredinom 12-og meseca, tako da je ovo veliki plus.

    • Like 2
  6. 43 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said:

    Probudih se jutros i rekoh da pogledam šta se dešava sa rezultatima, kad imam i šta da vidim.

    Najiskrenije, prva asocijacija, kad sam video da pokazuje ovaj trade mi je bila, da je usrani ESPN zabagovao, i da ne prikazuje tačno igrače koji su deo trejda. Jer ne bi bilo prvi put da se tako nešto desi.

    Dok sam gledao nešto drugo, osvežim par puta, vidim i dalje sve isto.

     

    Da ne širim puno, meni je pre svega nepojmljivo da postoji neko ko je toliko očajan pa da prihvati ovaj trade.

    @Dovla možeš li da barem pokušaš da objasniš kojom logikom si ovo prihvatio i misliš da će da ti se isplati?

    Pobogu brate, pa daješ lika koji je prošle sezone prvih nekoliko meseci bio između top 10-20 igrača na rater-u, za 2 lika koja ćeš kroz par sedmica moći da pokupiš sa FA. Za koji si ga krasni draftovao u trećoj rundi, ako ga toliko malo vrednuješ?

    Da ne pominjem što će on hteo-ne hteo morati da igra dosta kad ae vrati, jer je Horford cooked, po svemu sudeći.

     

    A najjače od svega, kliknem na Time Lord-a, čisto da vidim da nisam propustio nešto od vesti i zašto ga daje ovako zabadava, i vidim likely to trade oznaku, rekoh otkud ovo sad?! Lik ga je ladno nekoliko sati pre trade-a postavio i prihvatio momentalno ovu sprdnju, bez da sačeka barem dan, ako ne i čitavu sedmicu, da vidi šta se nudi.

    Još ja juče ujutru gledam ko ima blokere, da ponudim nešto, i baš sam mislio da ga pitam za jednog od ove dvojice na IR. Čak sam i sinoć osvežio stranicu, i samo ovlaš pogledao poslednjih par transakcija, nisam ni obraćao pažnju na poslednju na dnu obeleženu sivo (trade notis), jer sam mislio da je to neko od ove trojice što je Matić stavio, za koje će svakako boga oca da traži, pa nisam ni zagledao.

    Kako mu nije palo na pamet da barem napiše na temi da bi ga zamenio, jer će se očigledno boriti za opstanak, pa mu treba neko ko odmah donosi vrednost.

     

    Što se samog trejda tiče, stvari su jasne. Looney je FA, o tome nema šta da se puno priča, dovoljan je pogled na ono što igra i brojke. Ja sam ga prošle sezone imao kao poslednjeg igrača na roster-u, i to nakon što sam ga vratio sa FA nakon totalno beskorisne prve 2-3 sedmice. Ta sezona je svakako i njegov maksimum, jer pre svega nije imao konkurenciju + je sad potpisao ugovor, a i Wiseman i JaMychal su tu, tako da on lako može i iz rotacije da ispadne. Da ne pominjem pregršt small ball opcija u Kerr timu.

    Melton nema potencijal za više od 20 minuta po meču, jedine 2 gde je igrao više su ove 2 što je Embiid zbog bolesti propustio, a on će igrati b2b ove sezone inače.

    Harden izgleda odlično, Maxey ide samo up and up, tako da jedina šansa za Melton-a je neka dugoročna povreda. Uostalom, znamo svi kakav je ciklus sa njim. Čak i kad je imao priliku za 35 mpg, odigra nekoliko odličnih, pa se onda raspadne i vrati na 10 mpg, a dešavalo se i da ispadne iz rotacije. 

     

    Sve u svemu, davanje Time Lord-a za Melton-ovih 10 pts, po 2 reb i ass i 1 stl je suludo, sve i da se vraća tek za fantasy playoff.

    Ja mora da nisam bio pri svesti kad sam pomislio da ponudim Olynyk-a + još nešto za njega, ako je na ovo pristao.

     

    Kako god, nadam se da će koliko do podne ova sprdnja biti poništena, a mogli bi i komesari to da odrade, jer ovakve stvari ne prolaze ni u random ligama.

    Prećutao sam dosta besramnih stvari prethodnih nekoliko godina, jer me mrzelo da se cimam i bakćem sa kojekakvim likovima, a uglavnom je to nekoliko istih likova koji pokušavaju ovakve stvari. Ali pošto sam već odlučio da i dalje igram, više nema ćutanja.

     

    Ako ova sprdnja ipak nekako prođe, imaće poštenjačina priliku da pokupi još par dobrih igrača sa FA, pa može onda sam sa sobom da se igra, jer mi ne pada na pamet da nastavljam ako je liga postala tolika sprdnja da čak i ovakve stvari prolaze, te svakako ne želim da dajem legitimitet takvim stvarima.

    Hvala na iskazanom mišljenju...

    • Tuzno 1
  7. 3 hours ago, Itachi Uchiha said:

    Nemam problem da svi koji su ispali prave izmene, da skidaju igrace, ali ovo dropovanje koje radi Dovla je glupo. U 2 dana je bacio 5 igraca, a nije uzimao nikoga. Ne igra u play-outu, igraci mu stoje na klupi, ima 10 igraca u rosteru racunajuci Allena koji je out. Znaci dropuje da nas zajebava. 😄

     

    Maticu reaguj, svakako nemas obaveze oko play-offa. 😄

    Zašto bi bilo glupo.. dropujem igrače koji nisu neš posebno, ali koji bi vama u plej-ofu mogli lepo doprineti..

     

    Niti imam želju nekoga zajebavati, niti bih ikada tako nešto radio 🤔

    Samo želim da vam bude zanimljiviji FA u ovim trenucima 🙏

  8. 5 hours ago, Itachi Uchiha said:

    @Dovla cestitke za sibanje i za celu sezonu, dobro je da vise nema Jokica u ovoj sezoni. Drago mi je da te Jrue ispostovao max ove nedelje, najgora njegova nedelja otkad ga uzesmo od tebe. 😄

     

    Čestitke buraz! Sve najbolje u nastavku @Itachi Uchiha.

     

    Vaša ekipa je više zaslužila prolaz dalje, tako da kada sam posle subote video nerešen rezultat, reših da se pobrinem da ne bude tako do kraja. I da, hvala bogu pa sam se tog Jrua rešio :Hail:

     

    Lepa sezona za mene.. moglo je svakako bolje, sa obzirom na to da sam prvog pika imao.. ali sam zbog lošeg drafta lako odustao od ikakvih ambicija za titulu. Desi se i najboljima. Svako dobro svima, pa se gledamo iduće sezone. 

     

    P.S. Jokić će sam nastaviti dalje borbe 😂

×
×
  • Create New...