Jump to content
Vox92.net Forum

Pavaroti

Members
 • Content Count

  733
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pavaroti last won the day on July 12

Pavaroti had the most liked content!

Community Reputation

537 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pavaroti

  Bliski Istok

  Iran se igra sa vatrom, ogroman je projekat da se zarati sa Iranom i hoce u to budite sigurni. Tamo je toliko napeto i toliko se mrze izmedju plemena a da ne pricam o narodima itd..Veliki ratim je na vratima i desice se veoma brzo. Iran ne moze ostati u Siriji ako nece rat, niti ce Izrael to da dopusti da se desava. Sto se tice napada, sumnjam da je to mogao Iran da uradi..Postoje cetiri vojske koje to mogu da urade, USA, Rusija, Izrael i Sudijci...koji mogu to da urade da bi USA uradila nesto... Svakako mislim da polako vrse pripreme za Iran..prvo kao satelit, pa ovo..pa ono...sumnjivo je to sve, polako ali sigurno prave i razloge za moguci napad. Svakako Asada treba skinuti a Iran otupeti, kao i Saudijce..oni su jos i najogavniji..
 2. Simanic je zver, doci ce i njegovo vreme. Kosarkaske neznalice mogu da sumnjaju u njeg ili Smajlagica. Mali je otisao sa 18g u G-ligu i uspeo. Oba momka su sjajna.
 3. Kakve veze Covic ima sa Partizanom? Covic je dorbocinitelj a Ostojic je neki djavo 😁 Eno i juniori Partizana su igrali protiv Dinamika u Areni, eto ti jos materijala za pljuvanje.
 4. Nije ih interesantno ni pljuvati, ali da toliko lazu i kradu i da niko nista ne zeli da sazna. I to bas onako otvoreno.Evo ovaj valja oruzije, preprodaje i to IS i nikom nista..Neverovatno.
 5. Svuda u Evropi i Svetu se naplacuju karte. Ne znam odakle ovo filozofiranje i provokacije sad. 😁
 6. https://www.blic.rs/vesti/drustvo/sramota-dekanka-filoloskog-zavela-bezvlasce-krije-kojim-profesorima-je-isplaceno-15/ygdyqw9 Para nije ni bilo 😁 Prema izveštaju revizora, iz budžeta je za plate opredeljeno skoro 725 miliona dinara, što je mnogo više nego što je potrebno za zarade oko 400 zaposlenih na tom fakultetu. - Ministarstvo prosvete je dodelilo Filološkom fakultetu sredstva za plate i doprinose u iznosu od 724.369.535 dinara, što je za 173.977.163 dinara više od potrebnih sredstava za plate obračunate u skladu sa zakonom. Fakultet višak novca nije vratio u budžet, već ga je utrošio na plate - navodi se u izveštaju DRI. U istom dokumentu se ne navode imena profesora koji su na vrhu lestvice po visini primanja, ali se navodi koliko novca su zaradili. Tako je, prema ovom izveštaju, na prvih petoro od sume koja je trebalo da bude vraćena u budžet, otišlo skoro 200.000 evra. Prvo dvoje na listi zarađivalo je oko 490.000 dinara neto, treći 340.000, četvrti 320.000, a peti oko 300.000 dinara neto. Pare neće vratiti Na pitanje na osnovu kakvih ugovora su na Filološkom fakultetu delili novac iz budžeta, državni revizor nakon objavljivanja izveštaja nije mogao da odgovori. "Blic": "I građani Srbije te pare više neće videti?" "Pa, sami izvlačite zaključak, mi smo uradili ono što je bilo do nas", rekao je Duško Pejović.
 7. Ovo je nizak nivo cak i za sns. Jezivo.
 8. Uf kako ovi radikali, trecesrbijanci kako sebe zovu i naprednjaci balave na Djuku Bizona kod Cosica. Uzmem da pogledam i vidim klasincog Djuku. Nije on toliko glup, koliko mora da ide po njihovim notama. Ovde je narod ocigledno zauzeo svoju stranu i ne bi poremitili misljenje ni ic. Najvise boli ove radikale sto ne mogu javno da kazu da su za vucica. Na vr im jezika, ali ne mogu. Ova drzva je toliko zalosna, da je to jezivo🙂
 9. To je to, tako bih i ja i svako kosarkaski pismen. To je trebalo i ove godine, ali sta da se radi.
 10. Ako nista, pao je na krupno 😁
 11. Pre bih rekao da si ti opterecen AV, svuda ga spominjes. On to jeste napisao za Kosovo, ali je dao podrsku protiv AV u vidu retvitovanja Koraksa i nekih drugih opozicionih glasila. Stvarno ne moras i ovde da branis u vucica, degutantno je.
×
×
 • Create New...