Jump to content

Devil In My Pants

Član foruma
  • Posts

    8,497
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Devil In My Pants

  1. Milo nazalost i jeste sansa CG. Srbinoidi ce usrati sve..tj CG sa Srbovanjem nema nikakvu sansu za progresom. Fale nam jos Srbi iz Bosne i CG i da ovaj ima90% u Srbiji. Abazovic me tazocarao, hapsi li sta?? Ne... Bez takvih Srbi bilo gde nemaju cemu da se nadaju..
  2. Rusija je velika Srbija manje vise. Putler ih voza..ljubavnice, dvorci, miljiarde..a vamo sirotiljo u rat. Rusi imaju problem inteligencije na frontu. Drugar bio u Namibiji, kaze svi nose Putlerove slike na majicama. Bog sirotiLJe..kao i vucic ovde..
  3. Prica Ukrajinka iz Donjecka kako je proterana od Rusa 2014g i otisla za Kijev. Dosla u NS a sin i cerka ostali. Dva sata struja, niko nista, samo hrane ima i kaze da se tamo prica da ce rat trajati jos bar dve godine. U principu koliko sam razumeo, ljudskih reyursa za rat Ukrajina ima. Mrznja prema Rudima nikad nece izbledeti. Rudofili sad imaju pricu kad padne Bahmut kraj rata i pobedili su. xD
  4. Dobijali smo srecom isto..danas su sudije orobile Valensiju pa to niko ne pise. Da je Vildoza od pocetka i Kampaco+Polonara od decembra onda ok. Ovako, mogli smo, ali nismo..plus su odmorili mec...
  5. Oni treba Pao da dobiju samo i nemas na stolu nista
  6. Let's game begin! Ovaj ne gresi!
  7. Oly, Barsa i Real da su pametni gubili bi svaku do kraja. Efes sko bude osmi izbacice bilo koju ekipu od navedene tri. Oly bi razvalili 3-0 vrv.
  8. Ma koje sankcije Rusiji..Putlerovci vise ne znaju ni sta pisu. Gas, izlaz na more i kontrola tog dela im je bila i zelja. Putleru se hebe za narod..koliko haje za manjine, vidi se po ratu. Licno bi ih pustio u Bahmut, znaju lokacije i onda ga sravnio sa zemljom. Mada mi se cini da ce uskoro blickrig neki, samo da vidimo gde. Nadam se da su dobili duge rakete, Mig, mozda i F16...sumnjam da drze Bahmut zbog samog grada koji je unisten..bez obzira na gubitke Rusa. Moraju UA biti malo nemilosrdniji..ovo je sve tanko i ako ih je 170k poginulo, Putleru ni milion ne znaci puno...
  9. Kineze bas zabole za Ruse i Ukrajince. Mislim da su piloti vec obuceni za F16..mislim da oba tabora imaju rezerve, sa tim da Rusi ne smeju bas sve da trose..
  10. Neverovatan poraz i malo losa selekcija igraca od Obradovica. Ovi gore bolje da gube, bice im Efes osmi 1/1..
  11. Exum Loyd Vezenkov Mirotic Tavares
  12. Samo hajp za MVP regularnog dela je bas ogroman. Dok za finale je bitno ko dobije i odigra tu seriju najbolje. Kako biti najbolji ako tvoj tim ispadne u prvom kolu npr.. Secam se Vestbruka i tripl dabl sezone. Kari je npr prosle sezone trebao biti MVP.. One tamo Janis, itd.. Znam kako dele nagrade, ali to je bzvze..
  13. Rusi ce biti opasniji kad skontaju da im treba mnogo vise oruzja. To nece niti odmah, ali bolje spreviti nego leciti. Treba ih napasti, smeniti vlast i onda rafiti na miru. Uticaj i sranja prave svuda po svetu iznutra jedu drzave kao nas npr..
  14. Uf fama oko mvp nagrade, delio bih je na kraju sezone, ukljucujuci i PO. Embid je odlican igrac, ali dete u telu dzina. Ko vodi tim do titule, zasluzuje mvp nagradu.
  15. Jokic je ove sezone bas zasluzio tu MVP nagradu. Prosle i ne po meni, ali ovu melje kso tim. GSW b2b.
  16. Ovi Rusofili kao da osvajaju Vasington, a ne vec preoran gradic. Meni deluje nestvarno da ih ovako Ukrajinci mlate. Inace polako dolazi oruzje sa vojnicima koji su obuceni da ih koriste po NATO standardima. Svakakve price sam cuo sa obe strane, ali zakljucak mi dodje da ce Rusi nahebati dole uskoro.
  17. Ma Adams je bar 350k. Jovanovic i strucni dtab potpidali na tri sezone, vrv rastuci ugovor. Dao mu je Cova svaki cent na racun pa uzeo na ruke pola. Raduljici ako su dali 350k godisnje, Covica treba uhapsiti odmah. Kumaru pocastio za 3.3m +300k ostete PAO. Vajt, Holand... Ivan9vic samo da zavrsi sezonu i ako mu odu igraci, odlazi i on. Igras u Pioniru, dajes karte vernijim..ne mogu ljudi da disu. Dok komsiluk u duksevima i dzemperima u Ateni. Pa izbori u decembru.. Kad se setim kako su neki terali po Kalemegdanu uprave, ne zbog kradje vec zbog rezultata. Sve u svemu Peja vs Sedlacek i trener DR i da pokorimo Evropu!
  18. Vise sam na odmoru nego na forumu. Nebitno, ali cenim 100k KIA sa obe strane.."odokativno".
×
×
  • Create New...