Jump to content

dali_man

Član foruma
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

171 Excellent

Recent Profile Visitors

824 profile views
 1. Spanija - Srbija - Moldavija Seks - Zdravlje - Pravoslavlje
 2. Realno dobijeni glasovi publike. Moldavija na vic, Spanija na sise i gola dupeta, Konstrakta na orginalnost, Ukrajina...
 3. Mislim da je Moldavija dobila nesto manje od nas
 4. Treca. Spanjolka dobila par glasova vise.
 5. Ekstrakt slada Pilsner Jos jedno kuvanje cu sa ekstraktom, dok jos malo ne pohvatam konce i ne nabavim dodatnu opremu, onda idem sa all grain. Planiram da krenem sa Oktoberfest, ali ako neko iskusniji ima bolji predlog, rado cu ga saslusati
 6. Moje prvo vareno pivo
 7. Mali pajser je budala za sebe i to je odraz njiegovog licnog nevaspitanja. Sa nim bi trebalo neko iz FK Radnicki da porazgovara i da mu skrene paznju na neke stvari. Jurnjava igraca i strucnog staba ka tom malom pajseru, sa namerom da se fizicki obracunaju sa njim je sramota celog kluba. A idolopoklonstvo organizaciji koja je jos pre neki dan oterala trenera VK Crvena Zvezda samo zato sto je Hrvat i pravdanje bilo kakvog uterivanja straha u kosti od strane doticnih je sramota celog drustva.
 8. Uffff, malo zajebana konstatacia... Ono tipa Pa sta ako sam prebio zenu, sta ona ima mene da ucutkuje... Zajebi to... Mnogo je vise za brigu to sto su igraci i kupa Zvezde skocili da "brane cast" navijaca i krenuli da vijaju klinca po celom terenu.
 9. Nesto kao Montevideo, a nije Montevideo nego The English Game Onako... zanimljiv prikaz pocetka profesionalnog fudbala u Engleskoj.
 10. https://noizz.rs/sport/fudbaler-dejan-osmanovic-je-opet-u-centru-paznje/l8vdgvq?fbclid=IwAR2-K6xa7h5VOdiiX0nC879IOqte6uthzdcaQ_LNnFXGAeap2pDLd0Gppks
 11. Bas htedoh da priupitam gde je tu Alo, Alo
 12. Vrlo gledljivo, ali mi je slabija sezona u odnosu na prethodne tri. Mislim da bi polako trebalo da zaokruze pricu. Ne vidim sta bi jos novo i interesantno moglo da se izvuce iz cele price.
 13. Jel ti to iz iskustva?
 14. Scenes from a Marriage Nisam se jos zenio, a posle odgledane ove mini serije, bicu jos manje Serija za svaku preporuku. Radjena prema Bergmanovom istoimenom filmu.
 15. To je moj neki interni naziv za sve te filmove sa elementima "krv do kolena"
×
×
 • Create New...