Jump to content

Vince Carter

Član foruma
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

107 Excellent

Recent Profile Visitors

409 profile views
 1. Aleksandar Ranković je bio srpski nacionalista koji je terorisao Albance? Kako je moguće da je tokom trajanja njegovog terora na Kosovu Albanac Fadilj Hodža bio predsednik Izvršnog veća Kosova? Zašto su 2 godine posle Rankovićevog pada izbile albanske demonstracije na Kosovu i u Makedoniji? Šta je sa albanskim demonstracijama 1981. godine? Tada na vlasti nisu ni Ranković ni Milošević.
 2. Počinjem sa prvim delom.
 3. Od '41. do '87. nije bilo srpskog terora nad Albancima.
 4. Ja igram na www.playok.com
 5. Počeću da igram dublove na poene igrača u košarci, ali na male uplate. Često se desi da pogodim 7/10 ili 6/8. Mana mi je što sam mnogo nestrpljiv. Odigram skoro sve za isti termin i padnem. Treba i da više kombinujem različite sportove. Mora da se prelista kompletan program, ali često nemam vremena za to.
 6. Hoćemo li opet da raspravljamo o puču 27. marta 1941. godine?
 7. Ništa ozbiljno od kocke nisam zaradio. Samo gubim vreme i nerviram se. Eto, u februaru sam počeo da se kladim online. Uplatio sam depozit od 800 dinara, a sada imam 738. Prođe poneki tiket, ali zato 10-ak ne prođe. A na puno tiketa padnem jednu utakmicu. Da mi je prošlo bar pola takvih...
 8. Ashley Harkleroad - najviše je poznata po slikanju za Plejboj, a ne po rezultatima na terenu. Najbolji renking je imala 2003. kada je bila 39. na WTA listi.
 9. Boris Isaković kao Slobodan Milošević, Mirjana Karanović kao Mirjana Marković i Vuk Kostić kao Milorad Ulemek u seriji "Porodica". Boris kao SM izgleda dosta uverljivo, takođe i Karanovićka kao MM. Vuk Kostić kao Ulemek malo manje, ali niko drugi ko bi bio bolji izbor mi ne pada na pamet. Sigurno ću gledati. Pratio sam te događaje na TV-u kao dete, pa bih hteo da se podsetim tih turbulentnih vremena.
 10. Ima oko 3,1 milion hektara obradivog zemljišta u Srbiji. 3,1 milion x 10 evra po hektaru = 31 milion evra. Da li je moguće da država Srbija nema 31 milion evra? Naravno da imaju, ali neće da daju. Pojeftinjenje goriva je samo izgovor.
 11. To su sredovečna vozila po zapadnim standardima, ali po srpskim su to mlada, atraktivna i skupa vozila. Npr. Golf 6 2010. godište je još uvek ekstra auto u Srbiji. Da bih ga kupio, morao bih da prodam moj stari Ford Focus, da dodam ušteđevinu i da podignem kredit. To mi ne pada na pamet, ali mnogi to rade. Potroše i poslednju paru na auto, da bi se kur*ili. To im je statusni simbol. Rade za platu od 400-500 evra, jedu paštete, seckanu tunjevinu, pileću salamu ili viršle, ali zato voze auto od 5.000 evra.
 12. Naslov originala je "En Bror Att Dö För" i to je drugi deo te sage. "Björndansen" je prvi deo i u Srbiji naslov glasi "Ples sa medvedom". Imam i tu knjigu, ali je nisam pročitao. Takođe sam je kupio na akciji "5 za 999".
 13. Ima akcija 5 knjiga za 999 dinara na sajtu www.delfi.rs. Ja sam izabrao sledeće knjige : Aleksandar Tijanić - Ja. I niko moj Leonid Rešetnjikov - Vratiti se Rusiji Mark Fišer, Majkl Krejniš - Tramp - cela priča Maliz Riven - Islam Stefan Tunberg, Anders Roslund - Neprijatelj mog prijatelja
×
×
 • Create New...