Jump to content

sasha arsenal

Član foruma
 • Content Count

  595
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

248 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. U kakvom smo stanju govori da je Džaka najbolji veznjak prošle sezone. Pominje se ovih dana Neves iz Vulvsa.Baš ga nešto nisam ispratio iako sam često gledao njihove utakmice. edit:očekuje se odlazak velikog broja igrača-Vilijan,Džaka,Genduzi,Toreira,Kolašinac,Nketija....može se nakupiti neka kinta i od tih transfera.Dovesti par odličnih igrača i pružiti šansu mladim igračima.Činjenica je da će Kronke morati dobro da se otvori ako misli da ekipa liči na nešto. edit: Op,op.... @McLeod,da časti 😀
 2. Buendia otpada.Izgleda da je Vila završila posao sa njim. edit:Saka proglašen najboljim igračem najgore sezone.Jedan od retkih koji su nešto vredno pokazali.
 3. Piše se da Siti planira da ga proda njega i Mareza.Pročitah da je i Arsenal zainteresovan jer je Arteta najviše uticao na one dobre igre koje je pružao.Mislim da Arsenalu nije potreban još jedan Pepe. Buendia i Bisuma se najviše pominju kao pojačanja i deluje realno da će i doći. Što se tiče odlazaka,imamo čemu da se radujemo.Romano kaže da Vilijan ide 100% iz kluba.Roma hoće Džaku,Betis Belarina,Marsej Genduzija.Videćemo gde će Toreira da završi.Navodno svi oni imaju želju da napuste klub.Luiz je već otišao.
 4. Ovo mi je prvo palo na pamet 😄
 5. Navodno žele da napuste klub još i Vilijan,Džaka i Belarin.Bio je neki trač i za Lena,ali je on to ubrzo demantovao. Dakle,još dobrih vesti 🙂 . edit:losa vest je da je Kronke odbio prvu ponudu od Eka.To je i bilo očekivano.Kaže da mu lova nije potrebna.
 6. Ma kakav Tuhel.Arteta je zakon 😄 . edit:Odegard je definitivno razočaranje.ESR je igračina za njega.
 7. Dobili smo šampiona a ovde niko da slavi 😄.Siti zasluženo uzima trofej.Na početku sezone nije delovalo da će završiti prvi,ali kasnije su ušli u ritam i delovali su nezaustavljivo. Ako uzmu i LŠ,biće ovo sezona za pamćenje. Čestitke svim fanovima na forumu.
 8. Fabricio Romano piše kako klub planira budućnost sa Artetom. Ako Ek ne kupi klub,ugasili smo ga.
 9. Igranje Tirnija umesto Džake je promenilo sve.Pripremao je taktiku sa Džakom na levom beku.Haha...kakav jebeni lik!
 10. E moj Mikele.Nadam se da si već sutra bivši.
×
×
 • Create New...