Jump to content
Vox92.net Forum

sasha arsenal

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

97 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Obavezno naglasim da tražim makar jedno pivce za preporuku 😄 Film koji provoza samo tako. edit:i za True Romance
 2. Homicide:Life On The Street Moram priznati da je totalno drugi osećaj gledati ovu seriju posle toliko godina.Veliki deo stvari sam zaboravio,tako da je osećaj kao da gledam prvi put+posle toliko odgledanih serija,ova dobija novu dimenziju. Likovi,atmosfera i dijalozi su impresivni.Tek sam na drugoj sezoni. Pošto sam već pisao da ću pogledati ponovo najbolje serije,prirodno je da je sledeća The Wire.Baš me zanima da uporedim ove serije gledajući jednu za drugom.
 3. Breaking Bad: 1.režija-vrhunska 2.scenario-brutalan(najbolje napisan ikada za mene) 3.kamera-vrhunska 4.gluma-vrhunska 5.likovi-vrhunski 6.evolucija glavnog lika-brutalna 7.dinamika-odlična Najbolja serija ikada i to najviše zbog scenarija i glavnog lika. Voleo bih da se snimi nešto bolje,ali teško. Gledao sam je 5 puta do sada.Neće dugo proći dok je ponovo pogledam 🙂
 4. Leo polako grabi ka tome da bude jedan od najboljih ikada.Naravno,još je rano za tako nešto,ali ovo što je do sada uradio u karijeri je impresivno. Jedan od omiljenih glumaca.
 5. Deluje zanimljivo.Hvala.Posle Homicide.Pravim listu 😄
 6. 1.BB 2.Sopranos 3.Wire 4.onda ostali edit:jos nisam gledao Mad Men.TMac i još neki forumaši preporučili su je pre mnogo vremena,ali nekako je guram po strani.Pogledaću je sigurno,samo ne sada.Tako sam i Sopranove čuvao 🙂
 7. 1.Catch me if you can/What's eating Gilbert Grape 2.The Departed 3.Blood Diamond
 8. Di Kaprio nije ubedljiv?Pa dobro... edit:ok,ako nisi gledao njegove filmove,onda i nije 😉
 9. Film me je vozio od početka do kraja.Baš mi je legao.
 10. 12 Angry Men Teško je odabrati samo jedan.
 11. Glumci iz serije kao da ne glume,kao da su to ti likovi.Nešto slično sam video još samo u Deadwood-u.
 12. Sad ste me naterali da gledam Homicide ponovo.Kad završim The Expense s04,bacam se na nju. Westworld neka sačeka malo.
 13. Homicide je odična serija.Taman si me podsetio da je ponovo pogledam jer sam veliki deo stvari zaboravio.Pratio sam dok je bila na tv-u.Jbt,ne mogu da se setim koji kanal je emitovao(?). Kad smo kod potcenjenih serija,tu svakako pripada Oz,koja ništa nije lošija od The Wire. edit:šta pričamo o najboljoj seriji kad je izglasano na ovom(starom) forumu da je najbolja Mućke.U finalu Rodni i Del oduvali Homera i ekipu 😄 .Do novog glasanja,kraljevi su ekipa iz Pekama.
 14. Možda 3-4 serije 😀
×
×
 • Create New...