Jump to content
Vox92.net Forum

Zvezdarac

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  522
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

266 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Meni ovo vise lici na svrastavanje na jednu stranu u sukobu unutar DS a samim tim i u sukobu unutar opozicije,ne verujem da bas nije upucena o cemu se tu radi
 2. Poenta je u tome kojoj je strani poslala podrsku,ista ona koja je pre neki dan kritikovala stanje u Srbiji i rezultate izbora daje podrsku onima za koje se opravdano sumnja da rade za AV.
 3. https://nova.rs/politika/tanja-fajon-poslala-pismo-podrske-demokratskoj-stranci/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me&utm_term=ug.contentexchange.me
 4. A dokaz je to sto su na oko drugaciji? Ne bi proslo ni na jednom sudu a kamoli u Srbiji...nego lepo da nadju vestaka koji ce to da potvrdi to barem nije neka nauka To mi je promaklo i moze da bude razlog za ponistavanje,a inace u komisiju idu predstavnici 3 razlicite liste prosirenog sastava...tako da je odgovornost na svima
 5. Cela ta prica ne pije vodu,pominju se neki listici razlicite boje i sl sto se za one koji se malo razumeju u te stvari obicna glupost. Da je tako drasticno bi razlikovao broj upisanih u knjige i broj listica u kutijama a o tome ni traga ni glasa. Inace zadnju rec ima upravni sud a Zelenoviceva objasnjenja su stura i van svake logike i tesko da ce sud potvrditi odluku GIK-a
 6. http://rs.n1info.com/Izbori-2020/a612412/SNS-osvojio-i-Paracin.html Odakle ti da je razlika bila par stotina glasova?
 7. Dveri su ih vratile...da nisu sa Dverima izasli u koalaciji cenzus nikada ne bi presli.
 8. Sigurno je u nekom od nabrojanih naselja dominatan SBB pa se rezultati ne razlikuju od onih gde je dominantana Supernova npr u tome je poenta.
 9. Kako onda objasniti rezultate SNS u Ripnju,MML,VML,Jajincima,Rusnju,Borci... 90% domacinstava je pokriveno kablovskom mrezom a SNS dobija 50-60+%
 10. Pa nije ih bas resila...zabranjen im je ulaz na stadione samo,pa su se sranja preselila na ulice,pabove i ino gostovanja.Samo je problem stavljen pod tepih i postao manje vidljiv.
 11. Ima ih ukupno po 100 sa jedne i sa druge strane,bas potencijal za gradjanski rat 100 na 100.
 12. Ma koji navijaci,cuva njih Vucic za druge stvari,ovo su aktivisti,zaposleni itd Bilo je nadglasavanja ali bez incidenata.
 13. Dveri odlucile da bojkotuju,da ne bude da ih samo kritikujem svaka cast na odluci obzirom da je izlaskom PSG bojkot u velikoj meri obesmisljen i da bi vrvt presli cenzus i sami da izadju. Smeta mi u celoj prici sto SZS mlako reaguje na izlazak PSG iako im je Sergej tim potezom bas utereo. Izgleda da se plase da ulaze u neku konftontaciju sa njim.
 14. https://www.danas.rs/politika/ssp-vucic-nas-nudi-kao-pokusne-kunice-za-kinesku-vakcinu/ A ne znam sta je to pisalo po tabloidima.
 15. Nisam ni mislio da postoji,inace svaka cast Mariniki na mnogim stvarima i hrabrosti ali nije bas da joj ovo prvi gaf slicne vrste.
×
×
 • Create New...