Jump to content
Vox92.net Forum

T.L.T.I

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. T.L.T.I

  PDF FUDBAL

  Hiljadu mu gromova + sunce ti poljubim. Koje vredjanje ljudske inteligencije.
 2. T.L.T.I

  FK Partizan 2019/20

  Mačva oštećena 2x. Čemu ovo?
 3. T.L.T.I

  FK Partizan 2019/20

  #Mačva-Partizan, nogira te dugogodišnja prepička, a ti pokupiš prvog pri ruci ženskog skrndelja, čisto da ga isheftaš reda radi. PS. Haïku Viber inspiracija dana.
 4. I dok trabunjamo "ciji je penal veci" i ko je kakav trener, neki ljudi krvavo rade. https://direktno.rs/politika/237101/stefanovic-put-kokeze-od-vlasnika-kafica-do-jednog-od-najbogatijih-srba.html
 5. T.L.T.I

  FK Partizan 2019/20

  Svi znamo kako funkcioniše law of attraction. Ako misliš da si u borbu krenuo sa tangicama, onda su tangice prisutne na tebi. Sinoć je pre svega preovladao jedan neopravdani strah (tako vidljiv u igri). I smisleno je da ih Englezi gledaju sa nipodaštavanjem jer oni sami sebe gledaju sa nipodaštavanjem (instagramisanje na Old Trafford-u je jedna autentična patetika). Jednostavno gubitnički mentalitet i mindset sisice, to je genetski kod i tu ni 100 S. Miloševića ništa neće promeniti. Sve ostalo je manje-više oprostivo.
 6. T.L.T.I

  FK Partizan 2019/20

  Ne želi, već banda hoće da mu smanji platu. Ima 3 konkretne ponude.
 7. T.L.T.I

  FK Partizan 2019/20

  Svaka generacija ima svog Miljkovića. Urošević tragičan. Pavlović neprepoznatljiv.
 8. T.L.T.I

  FK Partizan 2019/20

  Bele štucne, dobijamo ovo.
 9. Goldy, nije mi bio problem da ukažem ni tada, ni sada. Nekada je tas bio na jednoj strani, nekada na drugoj. Srpski fudbal je godinama u raljama mafije i pogrešnih ljudi. Najeklatantniji primer je sramota prema Slavoljubu Muslinu. Onaj penal u subotu je trebalo šutirati nebu pod oblake, ne možeš da prozivaš i istovremeno daješ legitimitet nakaradnom takmičenju. Koliko ovaj narod zašlužuje da njime vlada don Vučić je primer Constantin-a jer on lopovluke "svojih" kriminalaca pravda lopovlucima "mojih" kriminalaca. Po tom principu, ako ja sutra ubijem čoveka, u nekom doglednom vremenu moći će i on jer ja dajem legitimitet njegovom ubistvu. Radikalska mantra koja se i te kako primila u sadašnjem bolesnom društvu. Suludo. Druže Constantin-e, ostaje ti još samo da nađeš post u kome se ja pohvalno izražavam o grobarima (ne mislim na navijačku grupu) FKP-a, Nenada Bjekovića i Žarka Žečevića kao i o bilo kojoj drugoj upravi FKP-a. Naravno, takođe očekujem i post u kome ja negiram sve lopovluke i marifetluke u režiji gorepomenutih. 😉 Ivica Tončev nije lopov već narko-diler, čovek podzemlja, koji godinama sarađuje sa mnogobrojnim mafijaškim klanovima (građevinske firme, lanac kladionica, menjačnica i kockarnica). Daleko podliji igrač od ZekoBjeka.
 10. Ovoga mi krsta, pare uložiti u Aleksandru i Mariju Tončev i njihov luksuzni hotel "Nais" ili pak u Ivicu Tončeva, kako bi nastavio svoje uspešno poslovanje sa svim mogućim narko-kartelima. Pametnija investicija može da posluži i za povratak Zarije Lambulića, kako bi se ponovo vratio u domaći fudbal i kako bi ponovo mogli da prisustvujemo epsko-poštenim utakmicama između Proletera i Radničkog, gde navijači, crveni od stida napuštaju stadion ne verujući šta se dešava. Svakako, svi oni koji se zalažu za VAR su željni nečasnog fudbala, sudijskih krađa i tarantinovsko-režiranog prvenstva. Srbija, zemlja poremećenog sistema vrednosti, kutak na planeti gde je hodanje naglavačke više nego poželjna stvar. PS. Infrastruktura su i pisoari. Hajde prvo da se ispišamo i povraćamo, pa da gledamo "kvalitetan" fudbal. Prioriteti pre svega.
 11. Bitno je jer bi razvoj događaja možda bio drugačiji. Ako si se ikada bavio profi sportom, znao bi da psihološka strana u tome ima veliki udeo. Kada već pričaš o crvenom kartonu Pavlovića zaboravio si da spomeneš i nepostojeći penal za Voždovac, koji je najverovatnije odveo utakmicu u nekom drugom smeru. Ozbiljno fudbalsko takmičenje zahteva i ozbiljno suđenje, pa neka u takvom kontekstu i Čuka bude prvak Srbije.
 12. VAR bi upravo skinuo taj pritisak jer bi odluku donosilo više njih. Generalno mrzim nepravdu (nevezano za fudbal) i ovakve pobede imaju gorak ukus.
 13. Da li se tu računaju i penali van 16?
 14. T.L.T.I

  FK Partizan 2019/20

  Ne blamiraj se. Nema ni govora o penalu. Ovo ni Savo Milošević ne bi svirao. Udaljiti individuu (nije mu prvi put) sa fudbalskih terena. Zauvek. Mindset Bibras Natkho-a, ono što bi svaki profi sportista trebalo da ima.
×
×
 • Create New...