Jump to content

Perkos2

Član foruma
 • Content Count

  2,796
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Perkos2

 1. Perkos2

  Crna Gora

  Neki tip Bošnjak valjda ladno u parlamentu naziva kandidata za ministra " ženski četnik". Mogu da zamislim histeriju u regionu da na primer Knežević njemu natrlja da je pripadnik savremene handžar divizije. Ovo mu dođe ko normala da nekom prilepiš da je četnik.
 2. Puštaju se dimne bombe i sve više javljaju u odbranu kokeznije. Najnoviji je prepošteni crni bik😄
 3. Perkos2

  Crna Gora

  Medo se baš trudi da ostane upamćen gore nego milo
 4. kad bi samo jednu sezonu pare i logistiku koju dobijaju zvezda i partizana prebacili u eto kao primer niš i novi sad videli bi kako se menja navijačka kultura, putovao sam po celoj sfrj i po srbiji i odlično znam kakvo je zaprepašćenje kod navijača Zvezde kad vide da većina u nekom gradu ne navija za Zvezdu. Obično ide komentar " nisam znao da u KG ili Užicu ima ovoliko grobara"😀 Nazalost raznim krimi radnjama klubovi koji su imali svoju publiku su oterani iz najače lige da bi mogli da igraju vozdovac, proleter, metalac i ostali nezanimljivi klubovi.
 5. " neka kaže neko da nije AV najbolji" postavlja pitanje dijabola pred poslanicima AV 😂😂😂
 6. inače te među etničke razlike ne postoje na ovim prostorima? neće se one izgubiti ako se o njima ne priča i gura sve pod tepih. probali su drugovi komunisti decenijama tako ali na kraju puklo žestoko.
 7. mora da se crta ali nema problema crtanje mi je omiljeni hobi😊 mile i bakir su stvarnost u Federaciji i Republici Srpskoj a oni kojima je on pokusao da podmetne odavno ne hodaju na ovim prostorima. ni tvoj pokusaj nije dobacio dalje od njegovog. da vidimo ko je sledeci za pivu u SA😃
 8. Perkos2

  Crna Gora

  Diplomatija je zajebana disciplina, da su ovako reagovali ranije ne bi dva ambasadora ostala u CG. Samo su još jednom ispali bambusi.
 9. Pusti to podmetnanje, neće ti proći. Znaš ti dobro ko dolazi na funkciju u Sarajevu ali po vec dobro uhodanoj matrici kad nema šta da se kaže u diskusiju kreću podmetanja i vređanja. Nakon 30 godina vraća se titov pionir i ti njega upoređuješ sa Stanivukovićem koji je primer bespošteđne borbe protiv korupcije,lopovluka i bahatosti u Republici Srpskoj.
 10. Naravno da nije jednako kvalitetna pošto u BL dolazi nova mlada snaga a u SA povampireni komunistički kadrovik koji je poprilično odgovoran za bosanska i hercegovačka stradanja.
 11. Perkos2

  Crna Gora

  Ko zna za nekih 50 ili 100 godina šta će se pisati o referndumu o samostalnosti Crne Gore? Da li su ispoštovana sva demokratska načela i jesu li protivnici nezavosnosti imali ravnopravan status. Ne moze se kad god se dobije većina u Parlamentu po sopstvenom nahođenju menjati istorija. Ujedinjenje Crne Gore sa Srbijom i njihov zajednički ulazak u Kraljevinu SHS su i po mom mišljenju glup potez tadasnjih vladara ali su istorija i moraju se prihvatiti. Ne moze se nikom zabraniti da drugačije misli to je fašizam. Često pročitam kod milovih priatalica " nikad više 1918" a nigde ne vidim" nikad više
 12. zbog mnogo budala i napaljenih laznih patriota, naravno da ima puno lokala u BG i ne samo u BG gde bi Albanca koji ne poznaje dovoljno dobro srpski jezik popreko gledali i što ne reći i napali fizički.
 13. nemoj nikad da upoređuješ fudbal u Škotskoj i Srbiji, to nisu iste stvari
 14. Ja samo realno gledam na situaciju u gradovima gde je došlo do nasilane promene etničke strukture stanovnika. da li će neko od forumaša da slobodno popije kafu ili pivo je apsolutno nebitno za ocenu kakav je položaj preostalih Srba u Sarajevu ili za ocenu kolika je mogućnost da se neki od proteranih Srba vrate u taj grad. Ja sam vidiš pio kafu sa svojim komšijom Albancem iz PR koji je bio na ovom festivalu skorašnjem ali mi ne pada na pamet da na osnovu tog iskustva tvrdim da svaki Albanac može da pije kafu i pivo bilo gde u BG.
 15. Kad bi država ulagala u Vošu, Radnički( Niš i KG) Slobodu Užice ili Spartak ti klubovi bi imali sve više navijača a Zvezda i Partizan sve manje, nemojte da se pravimo ludi i neobavesšteni kako su čak i navijčke grupe po tim gradovima gašene uz pomoć države tj državnih službi!
 16. Da probaš da živiš u Sarajevu pa da nam posle nekih pet godina izneseš iskustva?
 17. On je sin najstarijeg od braće Lazetić, njegov otac je igrao odbojku za tadašnjeg drugoligaša Kos. Mitrovicu i takođe je negde oko 190 visok. Momak zna fudbala a za veliku karijeru mora debelo da se potrudi!
 18. Baš taj u kojeg sumnjaš zbog prezimena, tad je Stanković izjavio da je rano da ga priključe prvom timu i bio je u pravu, ovo sad na utakmici protiv Rada mu je nagrada za dobar rad i pokazatelj da klub veruje da on može postati igrač za Zvezdu. Da to stvarno bude tako mali Marko će morati još mnogo znoja da prolije svakodnevno ne treningu, čuj mene koji kažem mali a on ima 190cm
 19. Nikad ali baš nikad nije cela generacija iz omladinakog pogona dobila šansu u prvom timu ne samo u Zvezdi. U vreme kad nismo dovodili strance pojavila se sjajna omladinska ekipa predvođena braćom Đurovski koji su dobili odmah šansu a neki su išli na kaljenje po celoj sfrj. Neki se vratili kao Đurović neki prešli u druge ekipe kao Krkić a neki nestali sa prvoligaške scene kao Đurić ili Čakalić. Mali Lazetić dominira u mladim selekcijama i to svi vide a da li će to biti dovoljno za pravi fudbal videćemo. To što su mu stričevi bili fudbaleri ne mora mnogo da mu pomogne a koliko sam primetio total
 20. Verovatno zbog Žarka😃 taj vedri i oblači u Zvezdi😁
 21. Srećan pocetak nadam se dobre karijere da poželim Marku Lazetiću, da nadmaši stričeve za početak!
 22. Naravno da se neće uhvatiti glavnog problema nego će usmeriti priču na "penali su lutrija" priču. To kako smo se pripremali za tu utakmicu,kako smo bedno izgledali na toj utakmici i kako smo smo samo pukom srrećom došli do tih penala Katai i kokezanija će preskočiti. Naravno i kako se ulazi preko noći u ekipu i to će se preskočiti a to je ono što ubija fudbal u Srbiji.
×
×
 • Create New...