Jump to content

Accuphase

Član foruma
  • Posts

    829
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Accuphase

  1. JBT šta je rusofila ovde, dajte da pozovemo malog voštanog patuljka da se ugnezdi ovdi sa svojim vazdušno-kosmičkim snagama, da napravi bazu & da nas oslobode zlog satanističkog zapada. Uostalom, došlo je drugo vreme, sad se i naši prijatelji Rusi i Kinezi pitaju. Možda i Kosovo * povrnemo pod okrilje matice...
  2. Pa vrati se u prađedovinu ođe sve cvijeta od napretka.
  3. Ja bih pre rekao da ga "opasno svrbi ona stvar".
  4. Ruofilija je zlo, to se ne leči, to se iskorenjuje, bez milosti i bez kajanja.
  5. Ministarstvo spoljnih poslova preporučuje građanima Srbije koji trenutno borave u Ukrajini da razmotre mogućnost privremenog napuštanja teritorije te države. Ovo je friško od večeras, prema tome...
  6. Jel tako, isto ko beojogradjani će gu premestimo u neko najbliže selo a do selo će ide maglev?
  7. A u vezi s tim i ovo... Mlađan Đorđević: „Dok je crkve i vladika, biće Srba i četnika“…
  8. „Putina zabole za sankcije Zapada“: Ruski ambasador šokirao svet Ovaj ko Branko Kostić onomad, ma ista je to sorta...
  9. Accuphase

    Šta je na slici?

    Elektro-magnetska jeste jedna od osnovnih sila prirode a ova druga koju pominješ jeste u pitanju ali šta konkretno vidimo na slici? Nije i malo je mnogo većih razmera od onih koje si naveo.
  10. Accuphase

    Izbori 2022

    Šteta što nije, do sad bi već sve bilo gotovo & "privremeno okupirana teritorija" koju obležavaju sa * bi bila malko pogolema.
  11. Daj bre, ja kao nisam znao da je Niš pre samo 100-ak godina bio kasaba, naravno da sam mislio na potonja vremena. Nego, gde su sad ti Arnauti iz Toplički kraj što su dolazili da kupuju stoku u Niš?
  12. Što se pre završi sa zlocarstvom bilo ono crveno ili kao sada crno tim bolje. Pa posle lepo ne gvozdeni nego titanijumski zid okolo. Posle jedno 1.000 godina mogu da nagvire unutra da vide jesu li evoluirali ili su se pojeli međusobno.
  13. Iskreno, oduvek sam se gnušao & gadio kasernetina usred gradova gde im mesto nije. Valjda su tako radili iz straha da kad se narod pobuni da imaju odakle da istrče i da pripucaju na strane izdajnike i plaćanke. Da se ja pitam sve bih to iselio u prupizdine ako već moraju da postoje a kasarnetine sravnio sa zemljom i uklonio svaki trag njihovog postojanja.
  14. Accuphase

    Izbori 2022

    Taj mudroser je hteo "da pomiri naš bol i njihov bol", umesto da završimo s njima za sva vremena on je hteo "da nas miri". Posledica je da oni sada satiru nas.
  15. Pa nema šta, baš su se pretrgli sa izgradnjom za čitavih 10 godina!
  16. "Bubanjski Heroji" kasarnetina, što su je Ameri navodno kupili.
  17. Pade mi na pamet, šta sa onim zemljištem gde je bila ona odurna ogromna kasarnetina?
  18. A kome je trebala sva ona višedecenijska USSR zajebancija sa širenjem rustva umotanim u komunizam?
  19. Možda bi dežurni rusofili trebalo da se zabrinu šta će biti sa ruskim gasovodom "nama preko potrebnim" kao i sa uvođem sankcija "koje braći nikada nećemo uvesti" kada se desi to što mora da se desi. Šta, će organizuju demonstracije ako pičkousti bude morao a moraće da popusti?
  20. I sa Krimom će isto da bude kao sa tzv. krajinama.
×
×
  • Create New...