Jump to content

Ko1ot

Član foruma
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ko1ot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

  1. Ko1ot

    Tata

    ne bih ja to kvalifikovao betobrazlukom. To je nedostatak svojeg ja i imanje svojih interesa. Kad osoba nema devojku, dečka, "desnica" mu osušena, mora negde da iskali frustracije. Ali odrastanjem često postanu svesni, dok neki nikad ne izađu iz "Laze". Ne znam, kako im samo dozvoljavaju internet.
  2. Ko1ot

    Tata

    Šta si s ovim hteo da pokažeš? Ti bi da svi prisutni dobiju 25 po leđima? Da nas diskvalifikuju? Da pokažeš da umeš da čitaš i copy/paste? Da KKP dobije Zvezdino mesto, oh weit bili ste 7-mi. Ne razumem toliko trolovanje. Dosta više sa detinjarijama, ispadaš među drugarima u školici smešan. Dajte više adnministracijo urazumite dečka, ovo postaje degutantno. * saće da kernu botovi da prijavljuju jer je Lee Cooper nedodirljiv.
  3. Ko1ot

    Tata

    kako čujem danas Borac ponovo odučio KKP od košarke? Šta kaže najinformisaniji na forumu lee Cooper?
  4. Ko1ot

    Tata

    Ono jes. Od onda kada ste nešto i igrali deca polaze u TREĆI razred.
  5. Ko1ot

    Tata

    Kupiška više ništa ne drži, ni gaće.
  6. Ko1ot

    ABA liga

    Niko nije gledao utakmicu? Ni cigani ni grobari ni Titograđani?? kakvi ste vi to ljudi, a teo sam da nešto pročitam o utakmici.
  7. Ko1ot

    Tata

    Na putu sam, jel zna neko da li je Lee Cooper preživeo. Kažu da je skakao od sreće kad su košarkaši Budućnosti poveli 7 razlike??? Oće srčka da prepukne od jada.
  8. Ništa, i mi ćemo da odigramo dobro. Koliko loše u napadu možemo igrati u odnosu na juče??
  9. Druga tehnička je isključujuća, tako da do pet ne bi ni dobacio.
  10. Ko1ot

    ABA liga

    Asistencija? Ispala mu lopta, dečko kren'o u nekošeno.
  11. Ko1ot

    Tata

    Ko je na slici sa baksuznim brojem? Mora da je cool momak čim je drug sa kupija.
  12. Ko1ot

    Tata

    Naravno, je kad neko cucpicu odgovori i smesti ga tamo gde i treba da stoji, nas banuju. Jebeš ti ovakav odnos snaga. Neko može da troluje kao da mu je mama zaradila forum, a nekome ban. Samo vi deco radite svoj posao, ZVEZDI NE MOŽETE STAVITI SOLI NA REP. Verovatno mi je ban ili mesec dana ili zauvek, jer koopica je instalacija svih foruma. Ćiao !
  13. Ko1ot

    Tata

    A još PET kola do kraja. Kod nas se završilo 4 kola pre kraja. Tako nemojte da žurite da upoređujete Partizan sa Barselonom. Barselona možda i osvoji prvenstvo.
  14. Ko1ot

    Tata

    I treba kad misli da je najpametniji, a ono navijač iz bunkera. kako bi Lee Cooper voleo da osvoji nešto, ali dom penzosa ne radi, da barem ubije na tomboli jedan ples sa babom.
  15. Ko1ot

    Tata

    Каd se samo setim, lovca na blago onog krojača koji je pokr'o pola Srbije i dabome JSD ParizaИ. A unazad do čika Mirka koji je sav tranzit Srbija-Rusija vodio sam, i posle kupiojo 10-15 titula jer je bio u mogućnosti. Kad si klinac pa ne pamtiš.
×
×
  • Create New...