Jump to content

Selektor

Član foruma
  • Posts

    356
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Selektor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

127

Reputation

  1. Ne znam kako da precrtam pa sam izbrisao višak 😃
  2. A sto svi misle da ce GS da se vrati na velika vrata? Moze li neko to malo podrobnije da objasni. I da li ima šanse da Denver dovede nekog 2/3 superstara? Vrvt nije tema trenutno ali kad se vec pominje povratak GS-a..
  3. Jovic nije superstar i ne može da igra u Realu. Još uvek je jako mlad i može da napravi dobru karijeru u ligama petice, ali ne u ovakvim klubovima. Nadam se da ce skoro da promeni sredinu. Kada Lazović ne može, ideja da ga menja Radonjić mi se skroz svidja. Bio bi konstantna opasnost, a obzirom da je igrao kod Milojevića(iako ne na toj poziciji), defanzivne obaveze su mu jako poznate. Nadam se da će Tumba ostati dosledan ideji da na bokovima ima primarno ofanzivne i brze igrače. Nema fudbala sa bekovima/krilima koji ne znaju ništa sa loptom. Primetno je i da ćemo sa ovon formacijom imati problema kada budemo morali da jurimo rezultat.
  4. Ljajic ce odigrati dobro 1 od 10 utakmica. Ne treba ga vise ni zvati u reprezentaciju. Katai, SMS, Radonjic... bilo ko da je igrao bilo bi bolje. Tadic je stvarno mogao da odmori jer ovo sto je igrao danas i u Norveskoj je baš loše. Mijat nas zakopao na obe strane terena. Kad se pogleda statistika reklo bi se da smo ih razbili. Nisu imali ni korner. Vlahovic uvek pre Jovica. Definitivno za ovu formaciju krila moraju da budu aždaje. Zbog toga za vreme Muslina nismo uspevali da igramo ozbiljan fudbal. Lazovic je kao stvoren za tu poziciju, mislio sam da je Mijat dobra alternativa, ali za sad nije opravdao očekivanja. Kostić i Ristić su skroz korektni. Naziru se konture tima, ali ima još mnogo posla za stručni štab.
  5. Očekivano je da smo iscrpljeni emotivno i mentalno ali ovo ni na sta ne liči.
  6. Trebao je jos igraca da promeni jer se vidi da nema energije
  7. Morali smo da primimo da bi igrali
  8. Korektan sastav al mogao je i Tadic da odmori za Turke
  9. Kosta ce ga u ukupnom skoru GS onaj jebeni US open...
  10. Novak samo treba da uzme 1 od prva 2 seta. Posle toga se igra druga igra. Prvu sansu ne propustio.
  11. Dobar je ovaj "Plamli" koji umesto da izadje na šut ostaje da čuva svog igrača 🤦‍♂️
  12. Dobro stoji Tramp u Teksasu i Džordžiji. Poslednje ankete u Arizoni i Foloridi su dobre. Na sve to još samo Pensilvanija i dovoljno za reizbor.
  13. Bili smo bolji u svakom trenutku. Dali 2 gola i imali barem 2 mrtve sanse. Trcali smo vise i konstantno pokusavali da probijemo. Cak i kada smo vodili bilo je napada. Oni nisu toliko losi kao sto se sada prica. Vrlo su nezgodna reprezentacija koja ima jednog superstara.
×
×
  • Create New...