Jump to content

Cyrus Smith

Član foruma
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

160 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Izraz radikalizovane su upotrebile Janice Flamengo, Heather Heying kojih se sećam po imenu i par njih koje sam zaboravio. Pitanje je bilo zašto su prošle godine od incidenta do prijave i u ovom slučaju i još više da Monika shvati da je i ona ustvari jadna žrtva. Za Bezosa i ostale ostaje da se vidi da li će neko isto shvatiti u budućnosti. Deo razloga zašto se me too izduvao.
 2. Bold, ne. Odnosno ne uvek. Mislim da sam već spomenuo slučaj trans muškarca koji je dobio par godina zatvora za silovanje jer je penetrirao ženu nekim predmetom simulirajući penis koji ne poseduje. Kakva moć je iskazivana u tom slučaju? Ili kakvu moć je iskazivao Asanž kada je započeo odnos bez pristanka ujutro posle noći u kojoj je seks bio dobrovoljan? Ili Bora Todorović ako je istina da se "malo zaneo" na snimanju čuvene scene sa Sekom Sabljić? Samo silovanje muškarca od strane žene je u nekim zemljama nemoguće po definiciji. Takođe, neke feministkinje se tome izričito protive i
 3. Šta tu ima apsurdno, ljudi se menjaju. To što je Čeda sada prolupao ne znači da se brčkao u Šilerovoj i naredio/znao za ubistvo Đinđića ili da je ušao u DS sa isključivim ciljem da se bavi kriminalom.
 4. E fuck. Pratio sam njegov kanal iz sličnih razloga, koncizne i korektne analize šta oružja šta aktuelnih zbivanja. Nije dočekao da vidi da Rafale sa hrvatskim pilotima.
 5. Hobit, Atic Atac, Džet Set Vili najviše i još par drugih. Sva tehnika je bila iz Niša konverter sa slike, tv i mislim neki tamno sivi stabilizator težak kao đavo. Ja sam imao HSR 70, brat od strica HSR 140. Gramofon je bio suva Tosca što će reći bez pojačala. Slušao sam tu i tamo neke Sansui, Yamahe i slično ali nisam osetio da su nešto bolji, naprotiv. E sad da li je stvarno bilo tako ili zato što nemam sluha je drugo pitanje.
 6. Meni je Galaksija dugo stajala kao gola ploča na tabureu. Kasnije mi je limar napravio neku kutiju da je ličila na mini tenk. Kakogod, dobro mi je došla za vežbanje asemblera za z80.
 7. Doskočica nije argument. Motiv su sigurno imali, patološka mržnja prema Đinđiću prvenstveno i Čedi kao njegovom operativcu. Kakve to veze ima sa uspavanim Koštunicom i DSS, istragu je radila policija. Da je sve tako očigledno našli bi nešto. Obzirom na to šta su o njemu mislili to i nije moralo biti baš jako kvalitetno i opet ispao ćorak. Uostalom, imao je policijsko obezbeđenje i za vreme DSS, to valjda govori nešto. Slično su se uzbunili i kada se "gospodin" Legija predao jedino što je on ispao pacer sa svojom pričom punom rupa i koja opet nije teretila dvojac Đinđić-
 8. Ne znam da li je i Čedu pokvarila moć kao što kaže čuvena izreka ali znam da mu je DSS našao bilo šta oko optužbi za šurovanje sa mafijašima završio bi u zatvoru. Njihov narativ se i zasnivao na tome.
 9. Sorry, može biti, dešava mi se da zaboravim. Kao danas jagode koje sam platio i izgleda ostavio na tezgi pošto ih u kolima nije bilo.
 10. Ne znam da li u celoj Jugoslaviji ali kod nas je kratko vreme bila moda da se napravi "kolor tv" od crno belog, koji je bio uobičajen, tako što se stavi staklo u nekoj boji preko ekrana. Godina 1970 +/- 2 god.
 11. Admiral Mamula je bio, ako se dobro sećam, u centru jedne od afera koje su se dešavale pred raspad Jugoslavije. kako je to onda već išlo, prvo sam pročitao da je u Sloveniji list mladina opet napao i blatio JNA što uz ostale pojave u severozapadnoj republici izaziva zabrinutost itd, itd. Tek kasnije sam saznao da se "napad" sastojao od pisanja da su za izgradnju njegove vile negde na obali mora angažovani vojnici na odsluženju vojnog roka.
 12. Teško je uticati na natalitet, slabo će im ovo pomoći. Trend je svuda isti, kada se uslovi dovoljno poboljšaju natalitet pada. Globalno gledano to niej loše samo još da se nađe način da ekonomija funkcioniše.
 13. Statistički gledano još više gine američkih predsednika. Ako je i bila takva navala kako si opisao sada nije, zna se i zašto. Mislim da to može i preciznije, u delovima gde je i ranije bio veliki kriminal i mnogo pucnjave. Koja rasna grupa je većina na takvima mestima? Čisto sumnjam da je u kvartu gde je median income preko 1 milion $ i gde su većina kineski Amerikanci (oni koji su jedva blokirali CRT ispiranje mozga u lokalnoj školi) došlo do bilo kakvog povećanja.
 14. Mislim, siguran sam da je taj čaj polar oposite od zdravog ali onda nit sam znao nit bi me bilo briga i da jesam. edit: Meni je taj čaj bio sličan nekom instant čaju (a bio je i instant kakao) slovenačke proizvodnje koji smo kupovali ranih sedamdesetih. Okrugla žuta konzerva je bio oblik pakovanja samo što je "konzerva" bila napravljena od debelog kartona sa belim plastičnim poklopcem.
 15. Ko sad ode u policiju nije normalan. Čak i ako nije beli muškarac.
×
×
 • Create New...