Jump to content

Sombor Shuffle

Član foruma
  • Posts

    976
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sombor Shuffle

  1. pa video si valjda i ostalo barem 2 od onih situacija individualno mogu i trebaju vuci po mec suspenzije Jos je povredio Robinsona
  2. Lejkersi se predali i potpuno raspali, tockovi otpali. Da su odigrali na 80% kao prve 2, ovo bi bio egal u najbolju ruku, po Denver tj. Denver mora bolje, veceras su neke stvari funkcionisale kako treba, ali ovaj rezultat je najvecim delom posledica MPJ partije i totalnog raspada Lejkersa.
  3. Holidej 4 otvorene trojke - 4 cigletine. Daj nekog od onih rukija, Dzulijan barem trojku zna da ubaci, ako nista drugo.
  4. Jokic je kriminalno los u odbrani veceras. Ne znam dal je imao 2 pristojna poseda na toj strani za ceo mec. Koristan koliko i stolica. Sreca pa dominira sa druge strane.
  5. Lejkersi ni senka onoga sto su igrali u prve 2 utakmice. Da Denver nije bacio 3-4 lopte u aut i jos 3-4 im ispale iz ruku pri vodjenju, i to bez pritiska, ovo bi bila bezbedna razlika vec. Ali i ovo je odlican rezultat.
  6. Zar se ovde ne gleda samo da li je bio faul ili ne? Kakva totalna lakrdija, daj iskljucite citavu petorku Denvera kad ste tu, mislim zasto da ne.
  7. Lejkersi da pogadjaju kao u prve 2, bilo bi ponovo -15, ali ispromasivase sve veceras za 3, kao i Denver uostalom. Doduse nije bilo ni realno ocekivati da ih onako ide non stop. Odjednom u vodjstvu, pomalo neocekivano, ali necu se zaliti.
  8. Ovo je ono na sta sam mislio. Ako ne moze da resi Rivsa i Rasela licem 1 na 1, onda imamo problem i to ozbiljan.
  9. Samo da dobam u Embidovu kolekciju jajarskih poteza od veceras Ne vidim kako ovo moze da prodje bez suspenzije, uspeo je da povredi Robinsona, koji se nije vracao do kraja utakmice i ko zna kad ce. Ali "moja gledanost i rejtinzi", tako da ocekujem precutno odobravanje i ponovo 20 bacanja u narednoj, samo da serija potraje sto duze.
  10. Steta za onaj prilicno los prvi faul Jokare, koji je dosta uticao na rotacije i agresivnost u odbrani. Lejkersi konacno nisu ispogadjali sve zivo u prvih 15 minuta, ali zato Denver mozda i najlosije sutira za 3 u dosadasnjem toku serije. 2. poluvreme mora bolje i to od samog starta. Pre svega dosta odlucnije. Lejkersi su propustili dosta prilika da odu na bezbednu dvocifrenu razliku, ali to nece biti slucaj ceo mec.
  11. Dzamal je uzasan veceras. Poubacivao je vecinu onih njegovih stepbek poludistanci i to spasava sveopsti utisak. Ali bespotrebno ulazi u duele poput ovoga sad, trosi snagu umesto da koristi blokove i agresivnije igra licem ka kosu, narocito kad ga Rivs cuva.
  12. Rezultat bolji od igre. Bas dosta nesigurnosti, lopta ispada iz ruku, narocito Dzamalu i KCP. Malo srece sa ovom mini serijom. I da, dokle vise ovako lose otvorene trojke da se sutiraju. Holidej je bacio takve 3 cigle, sve 3 sam kao duh
  13. Opet los ulazak u mec, mozda i najgori do sada. Svaki ofanzivni skok kaznjen ne samo poenima vec i faulom. Jokara 2 rano, bice tesko braniti, kad mora da se cuva.
  14. Ovo je sve od veceras Zasto nije dobio ni tehnicku/flagrant, to je pitanje za ligu. A itekako je zasluzio da bude iskljucen, vise puta. I posle se pravi lud i pita zasto ga ljudi ne postuju i ne vole. Jedan od najsramnijih likova i najprljavijih igraca u ligi.
  15. Ovo je pomalo jezivo, ali i zanimljivo sa druge strane. Iz razloga, sto ne znam kako liga tretira ovakve situacije i koliko je ovako nesto opasno? O cemu u videu nije bilo puno reci, jer lik ne zna tacan razlog. Sa druge strane, siguran sam da u Filadelfiji znaju za problem i da su verovatno radili testove, samo je pitanje da li ce objaviti nesto. Mada kapiram da ce morati, ako se ovo sa okom nastavi. Jer ne daj boze da ostane trajno ostecenje. tu bi nastala ozbiljna frka, a liga bi ih kaznila kao nikad nikog pre. edit: mislio sam u slucaju da igra povredjen i u dogovoru sa njim pokusavaju da prikriju to, posto se vidi da je odlucan da igra i kroz bolove i mozda nezaleceno koleno, ali ovo je ipak nesto drugo
  16. Sve polazi od Nurkica veceras, on pravi razliku, tj. drzi ih u mecu. Bukeru ukrali talenat, kakvo je ovo resenje u kontri
  17. Upravo tako. Buker i bacanja masi. Mora da se sabere, ili nista od brejka KAT vec 3. licna, ovo moraju da iskoriste
  18. Katastrofalno otvaranje utakmice od strane Sansa. Vogel vec uzeo tajmaut. Mozda ce mi olaksati, da se ne patim i odem ranije na spavanje
  19. Otkud Minesota - Finiks u ovom terminu? Ta mi se jedina gledala veceras. 😒 Lomim se da ostanem, al znam da cu sutra da budem kao zombiran. Samo povodom one price od juce, gde mi se cini da se svima dopao trestok Edvardsa, da kazem da meni nije. Ne kazem da je nuzno lose, i on mi nije klasican lik koji glumi opasnog baju, pa se onda duri i trazi kavgu kad mu uzvrate. Cak je imao i pristojnu izjavu i lepo govorio o Durantu nakon meca. Ali mislim da se takve stvari ne rade, iz nekoliko razloga. Prvo, bez obzira sto je mlad, 4. sezona i tek mu je 22, ipak jos nista nije uradio vredno pomena. Bice zvezda i odlican igrac, tu nema upitnika, ali pobednik...to cemo videti. I bolji od njega su padali na tom ispitu. Do sada je 2 puta izleteo u prvoj rundi vec, i to prilicno lagano. Dalje, ovako je samo bespotrebno motivisao Finiks, od kog ocekujem veceras odgovor. KD nece da uzmakne, a Buker iako nije pokazao neki bogzna kakav karakter, ipak moze da se zapali u svakom momentu i sam donese pobedu. Secamo se verovatno svi kako je ot izgledalo prosle sezone. Za kraj, prekrsio je jednu od 10 basketball greatness zapovesti. I to na velikoj razlici. Evo kako je o tome govorio Crni Isus Da pazi da mu se to vec veceras ne obije o glavu
  20. Mislim da se to radi samo ako nema drzavljanstvo USA. Ne razumem zasto bi to radili u slucaju da ima dvojno, sem u vidu nekog posebnog dogovora, sto bi ipak bio presedan.
  21. Secas se kad sam govorio posle onog meca sa Minesotom kako ocekujem da skroz ispadne iz rotacije u plejofu, kao prosle godine? I dalje stojim pri tome, ceka se Meloun da presece. Mozda probati sa onim Gilespijem po 2-3 minuta. Nema sanse da ne bude bolji ofanzivno, decko je plej i lepo razigrava + solidan trojkas. Samo je pitanje mogu li ga sakriti u odbrani da ne kaznjavaju previse preko njega.
  22. hahahahhahahaha Kako je Filadelfija prosula +5 za manje od 30 sekundi i izgubili -3? Sta se ovo desavalo nocas?
×
×
  • Create New...