Jump to content

Lancelot_Bg

Član foruma
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lancelot_Bg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

65

Reputation

  1. Слажем се за Робија, никада нећу прежалити како је отишао и онај баксузлук против Бордоа. Али је чињеница да ово сад функционише, и да овакве успехе нисмо могли ни да сањамо пре коју годину. Да фали оне енергије и жара, у праву си.
  2. Не знам на шта се сад жалиш, само 1/8 у УЕФА лиги, 35 место на УЕФА ранг листи, везане титуле са све дуплом круном прошле.... Скок са 200+ места на 35 место је вероватно мало по Твојим стандардима, и то ти је негледљиво ?
  3. Не капирам какви бандити ? Игра наша Звезда, сад када је потребна највећа подршка лик на форуму ЦЗ тролује о неким бандитима... Мало ти је 1/8 УЕФА лиге, 35 место на УЕФА листи итд. ? Ај севај на ваш део форума, мислим да имате свој топик овде.
  4. Santa Clara - Partizan tip2 2.80 Mozzart 4/10 Interesantan meč, domaćinu ne igra dosta fudbalera zbog covida. PFC, iako igra bez Pantića i Zdjelara, može da napravi neko iznenađenje. Predlažem mali ulog, kvota je odlična.
  5. Odličan tip, pogotovo jer je ukinuto pravilo gola u gostima. Ispratiću ga, ulog 7/10.
  6. Хајде мало позитивне енергије. Ма колико да сам изиритиран свакаквим стварима везаним за клуб када дође дан Дербија то се зна. Већ до поднева се шта год да радиш отаљава и у глави си на стадиону. Сви на Север и хајде да глас оставимо тамо! Нека играчи осете ову енергију и деценијску срећу када победимо на њиховом терену. Прижељкујем Боаћија, он уме са њима. Напред Звездо!
  7. Веровао или не ја сам овај шунд сад први пут видео. Мислио сам да су то клиначке глупости. Шта да ти кажем, затечен сам.
  8. Израз ”гардиста” сам чуо само од клинаца који се ложе на ”Север” и ево сада од тебе. А баш сматрам да имаш изузетно знање о нашем клубу, чак се и у 80% твојих ставова слажем. Али ми није јасно откуд тај израз, личи ми на теорију завере. Што се Гобељића тиче после оног погибејног идиотског старта на противничког фудбалера отишао је дечку и у посету, психички је отишао у пм и не верујем да ће му се поновити то икада више. Није он крив што га УЕФА није строжије казнила.А генерално сви навијачи га воле, стварно је реткост да се наиђе на некога ко тако острашћено га и нападне. Никако се не слажем са политиком и оним пацовима који воде клуб, са овим ценама карата направили су раскол међу навијачима. Толики да ми људима дође да иду на гостовања а да бојкотују клуб на Мари. Ипак 2 узастопне ЛШ не могу да се оспоре. Зато ми није јасно да и у овим моемнтима среће постоје људи који толико огорчено нападају оне момке и Милоја. Ја некада полудим, као против Инђије, издувам се и после ме прође. Али ти си некако огорчен, не знам зашто толико.
  9. Не знам шта имаш против Гобеље, у више наврата нас је спасао и дечко даје све од себе. Поређење њега и Жандера по мени нема везе једно са другим. Имам за њега стрпљења и имаћу, момак је 1 лига. Грчка је имала среће, оно што су они успели се деси једном у 100 год.
  10. Фантастична атмосфера у Минхену, цео град је био у Црвено Белом. Реткост је тако масовно и лепо гостовање. Навијање је било 10+, током целог меча. Забава у граду пре и после утакмице перфектна. А сада игра и негативне стране. Моје мишљење овако гледано уживо је да је за први гол крив Жандер, и ја више немам стрпљења за тог момка и његову егзистенцију у првом тиму. Павков је очигледно ван форме и физички запуштен. Јованчић невидљив. Дегенек и Борјан су одрадили ђаволски посао у одбрани. Толико, први утисак после утакмице.
  11. Велики поздрав свима, видимо се после Минхена.
  12. Дођи са картом испред нашег сектора и пустиће те да уђеш.
×
×
  • Create New...