delgado Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Treba nam jedan mergovan ABC topik da sluzi samo za prozivke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Ako ima jos mesta, prijavljujem se. Da li nastavljamo keeper ligu od prosle sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 8, 2019 Author Share Posted October 8, 2019 Ima mesta.Ti si 14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 8, 2019 Author Share Posted October 8, 2019 Prijave do petka,18 oktobra,u nedelju 20 oktobra cemo draft,samo oko vrenena da se dogovorimo,22h je moj predlog.Posto niko u medjuvremenu nihe otkazao,ima jos 6 slobodnih mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 2 hours ago, Lmx said: Da li nastavljamo keeper ligu od prosle sezone? Ne znam sta kazu drugi, ali ja bih to batalio iskreno. Ima sad ovde dovoljno liga da svako nadje mesto :) a i prosle sezone od nas 10 jedno 3-4 je retko bilo aktivno. Ali ajde neka se jave i ostali, ako bas ima zelje da se igra onda mogu i ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 12, 2019 Author Share Posted October 12, 2019 (edited) Trebace mi pomic oko otvaranja lige,posto to do sada nisam radio.Veceras ili sutra je otvaram.Spisak ucesnika sutra pravim,za sada 14,ne racunajuci par trolova,verovatno iz A i B lige koji nece biti ubaceni Edited October 12, 2019 by Bobby Axelrod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 12, 2019 Author Share Posted October 12, 2019 (edited) Ovo je trenutni spisak ucesnika,uz napomenu da cekamo Quada i Davaia da se jave ovde za prijavu. 1 Gaga 2.Green 3.Onion 4.Marejosip 5.Greenenvy 6.Milos 3.14 7.Del Piero 8.Ta'veren 9.Referent 10.Igor 028 11.Hummers 12.Scepan mali 13.Cvrle 14 Zamolicu sve sa spiska da mi posalju e-mail u moj inbox da bi vam poslao invite za ligu. Videcu sa komesarima B i A lige oko pravila lige,sto se tice promocije gore to ce zavisiti od broja ucesnika. Edited October 12, 2019 by Bobby Axelrod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 53 minutes ago, Bobby Axelrod said: Trebace mi pomic oko otvaranja lige,posto to do sada nisam radio.Veceras ili sutra je otvaram.Spisak ucesnika sutra pravim,za sada 14,ne racunajuci par trolova,verovatno iz A i B lige koji nece biti ubaceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Gago, Dovla ide kod nas kao što sam ti već napisao. Takođe, Davai Davai i/ili quad ukoliko se jave, a da li jedan ili obojica još ćemo videti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 12, 2019 Author Share Posted October 12, 2019 Videh da Dovla ide u B ligu pa editovah spisak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 12, 2019 Author Share Posted October 12, 2019 Jeste popunili B ligu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Kad se popuni B liga na 20 ucesnika i resi Zvekijev status, onda otvarajte ovaj cirkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Prati Deglisha sutra na ESPN-u od 23:05 #Zvezdecision 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 19 minutes ago, Zvezdinho said: Prati Deglisha sutra na ESPN-u od 23:05 #Zvezdecision Pa ne znam, prosli put ga nije bilo... A i nije ovo neki poseban event, sad si kao Melo koji bira da li ce u Lakerse (Wook) ili da se vrati u svoje Nikse, nekadasnje sampione... Nema od tebe nista Zveki, pregazilo te fantazi vreme, idi igraj tikete za meleone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 (edited) Krivo ti sto mislis da necu da izaberem tvoj tim, kiselo grozdje taktika. Imas jos vremena da me ubedis. Mada bi najbolje bilo da sam vodis tim konacno, da vidimo dal je dete poraslo, osamostalilo. Dosta si se shlepao. Edited October 13, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Kako da me odaberes kad se Maxa vraca.. Proso brzi voz, nemoj te fore. Ja sam iz sazaljenja hteo da te primim u ekipu.. Sam ja vucem konce dugo vec u nasem timu, ne brini ti za mene.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Jeste iz sazaljenja, a da bi me nanamio na tvoju stranu drukao si Wooka kako on sve oce sam i kako bi mi bilo bezveze kod njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 On 10/12/2019 at 5:17 PM, Bobby Axelrod said: Ovo je trenutni spisak ucesnika,uz napomenu da cekamo Quada i Davaia da se jave ovde za prijavu. 1 Gaga 2.Green 3.Onion 4.Marejosip 5.Greenenvy 6.Milos 3.14 7.Del Piero 8.Ta'veren 9.Referent 10.Igor 028 11.Hummers 12.Scepan mali 13.Cvrle 14 Zamolicu sve sa spiska da mi posalju e-mail u moj inbox da bi vam poslao invite za ligu. Videcu sa komesarima B i A lige oko pravila lige,sto se tice promocije gore to ce zavisiti od broja ucesnika. Zasto sam ja izostavljen sa spiska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Sto bi Riska iz Srecnih ljudi rekla : A koj si sad pa ti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 13, 2019 Author Share Posted October 13, 2019 40 minutes ago, Lmx said: Zasto sam ja izostavljen sa spiska? Ko si ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Pa stavljaj ljude na spisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 13, 2019 Author Share Posted October 13, 2019 Ovaj se nikada nije javio na spisak a prica da je izostavljen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 16 minutes ago, Bobby Axelrod said: Ovaj se nikada nije javio na spisak a prica da je izostavljen. Procitaj par postova iznad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 13, 2019 Author Share Posted October 13, 2019 Lmx 14 ucesnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Što je draft zakazan za 16h? Što ne bude kao i ostale dve u 22h? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts