greenenvy Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Opa, prva trojica na rookie leader tabeli: 1. Morant 2. Nunn 3. Hachimura 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Drejmond TD pa sutra propušta utakmicu iako nije b2b. Rolerkoster emocija doživljavam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Uprkos očajnom startu nedelje, pobedih na kraju i Kokija, međutim to se desilo isključivo jer su mu se povredili Fredi i Bledso, imao sam čak 140 odigranih minuta više i kad se to uzme u obzir, sigurno bih izgubio minimum još dve tri kategorije da su igrali. Tako da, imao sam poprilično sreće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Opet dobar potez na samom kraju nedelje. Prilicno nategnute ukradene lopte, ali WCS sa svojih 6 ukradenih u poslednjoj utakmici nedelje doneo prevagu. Puno srece u nastavku @Del Piero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Odlican Gobert sa bacanja. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 4 hours ago, greenenvy said: Odlican Gobert sa bacanja. 😄 Kakvo drvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Dominiram ove sedmice, ako uzmem 1 kategoriju, bice premija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Nemoj da mi jinxujes tu. Losi ti pokusaji. Doata ti jedna. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 (edited) Derbi sa Radničkim u ovom kolu koji je u opasnom naletu, biće dosta teško ostvariti dobar rezultat. Nadam se da će se Badi popraviti malo, uništio me je procentima, a umalo i nedostatkom poena. Edited December 23, 2019 by marejosip Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Opa, cak 3 kategorije. 3 vise od realnog stanja. Uprkos odlicnim odabirima sa FA, nemoguce je nadoknaditi ovako los uradjen draft. Da je ovo prava kosarka, sad bi bio pravi trenutak za paljenje tenka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 8 hours ago, OnionKnight said: Opa, cak 3 kategorije. 3 vise od realnog stanja. Uprkos odlicnim odabirima sa FA, nemoguce je nadoknaditi ovako los uradjen draft. Da je ovo prava kosarka, sad bi bio pravi trenutak za paljenje tenka. Kontao sam da cu dobiti poene, ali onda par nekih DTD i nekih upitnih igraca i na to kad dodas fantasticnu partiju Bouchera, Tatuma i Shaia i bio sam upitan i za ovih 9 kategorija. Bukvlano sam u 3:28 izbacio Milsapa da mi ne bi sjebao PPM. Na kraju odigrao odlicno, ali nije imao ukradenu koja mi je trebala. S obzirom na neke povrede, fantastican rezultat za mene. Sve najbolje u nastavku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Odličan si za sada @greenenvy, baš dobro igraš poslednjih par kola, možeš već sledeće kolo i prvi da budeš. Imaš i više mečeva do kraja, teško ću ja ovo moći da preokrenem, pre će biti borba da ostanem sa ovim rezultatom. Dosta zavisi od današnje večeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Malo mi stuca Janis, ali zasad ide ok. Imas i ti problema sa sitnim povredama. Posle veceras cemo vise znati kako stoje stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 On 12/28/2019 at 7:52 PM, greenenvy said: Malo mi stuca Janis, ali zasad ide ok. Imas i ti problema sa sitnim povredama. Posle veceras cemo vise znati kako stoje stvari. Čestitke :)) Nadao sam se da mogu izvući barem dd, defanzivne ili blokade ali Jaren i Pol po 11 def skokova ti taman izvuklo te dve od tri cat tu, a nemaju te brojke često, prvi pogotovu. A Davis mi drugi meč zaredom ostaje na broju 9. Dobar izbor Noelela sa fa, ja sam se dvoumio izmedju njega i Takera, odabrah pogrešno na kraju 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Ubacivanje šugavog Harta me koštalo fg% i vjerovatno ppm. Nikako da se trgnem iz serije loših rezultata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 @Filip Čestitke na dobijenom meču, u jednom trenutku je bilo 9-2-2 za mene, ali nije bilo realno da ostane tako. FG% i FT% su mi baš opali poslednja tri dana, i to je prevagnulo na tvoju stranu, ali sam generalno zadovoljan 6-7-0 protiv sigurno najboljeg tima u ligi. Srećno u nastavku 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Krenule su povrede polako da se nagomilavaju i kod mene, tako da cu tesko zadrzati pol poziciju do kraja. Morace free agenti da povuku sada malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Posle protivnikovog fantasticnog dana, uzvracam udarac jos jacim danom. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 (edited) California umesto što radi ove nerealne trejdove bi mogao da namesti tim, koji nije dirao već par nedelja. Veto s moje strane na ovo. Ja vam se izvinjavam obojici, slučajno sam vetovao skroz, to ne smem da radim. Odradite opet ponudu dok svi ne izglasaju. Još jednom vam se zaista izvinjavam, ja sam hteo da stavim svoj glas ne znam zašto je verovao trejd ceo. Edited January 9, 2020 by marejosip Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Vote on trade je da glasas, review je da odlucis kao komesar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Hvala, ne znam zaista kako sam ovo uspeo, pogotovu sto se ne secam da sam usao u review, nego sam glasao jednom, mislio da nije proslo jer nisam video da je zabelezen, pa mi je mozda sam izbacio onda to veto kao dodatnu opciju za komesara. Ja kliknuo jos jednom, zaboravivsi da sam komesar i da mogu da ponistim ceo...Kreten Sve mu svemu zabo sam, izvninjavam se momcima jos jednom sto moraju opet da odrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Au bato. Slicna situacija kod mene u SK ligi. Ovde i nije toliko tragicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Moja ekipa nema zdravstvenih problema. Ali zato ja imam glavobolje od njihove nesposobnosti. Raspali Love bi mogao utrošiti onu negativnu energiju da pokupi neki skok. Već 2 zaredom je na 9 skokova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts