greenenvy Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 1 hour ago, OnionKnight said: @Predragdjape Prestao si potpuno da igraš, držiš aktivne igrače na klupi, a povrijeđene van IR. Nije fer prema ostatku lige. Vidi ga sto se zali bas kad Djape treba da igra sa mnom sledecu. 😁 Salu na stranu, svaki vid neaktivnosti, pogotovo sad na kraju je krajnje bzvz. Ako nemate vremena da se bakcete sa dizanjem igraca, makar namestite rostere za dane koje predstoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Super, Klivlend će da klupira Tompsona do kraja sezone 😤 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 1 hour ago, greenenvy said: Vidi ga sto se zali bas kad Djape treba da igra sa mnom sledecu. Ništa se ne prepušta slučaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Moji krenuli kasno da igraju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Dovidjenja Lambe, hvala na sjajnoj oprostajnoj utakmici. TD masina Napier je spreman za veceras. @marejosip Rekao bih da je ovo najbolji duel ove sezone. Samo 4 kategorije su rijesene. Bice ludnica veceras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Biće baš čupavo. Mislim da si imao bolji odabir igrača sa FA (Chriss pokidao, meni Hunter ukanalio fg% i PPM) tako da ako pobediš može biti baš zbog toga. Igraju ti večeras bolji igrači, imaš ih i više, al to za fg% i ft% ne mora ništa da znači, a možda mi i pomogne da dobijem turnovere. Kod poena i ppm mislim da nema šta da tražim. Duel Hasan Gober može biti ključan. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Da podijelimo fino po 6 kategorija i svi zadovoljni. 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Odlucilo na kraju 0.29% fg. Duel dostojan pozicija na tabeli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Da da, procenti presudili, moji su se solidno šuterski raspali 😄 Čestitke! Lilard je igračina, ispratio sam deo meča sinoć iako je bilo kasno(paralelno sa spremanjem ispita xD), uživanje je gledati ga kad je u elementu. Još kad igra za ekipu koju vodiš verujem da je još bolje. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 2 minutes ago, marejosip said: Da da, procenti presudili, moji su se solidno šuterski raspali 😄 Čestitke! Lilard je igračina, ispratio sam deo meča sinoć iako je bilo kasno(paralelno sa spremanjem ispita xD), uživanje je gledati ga kad je u elementu. Još kad igra za ekipu koju vodiš verujem da je još bolje. 😄 Isto sam uz spremanje ispita ispratio dio utakmice kad je Hassan 10 sekundi do kraja dosao do odlucujeg DD Dame je car. Nisam ga gotivio previse do ove sezone, bez dobrog razloga, ali gledajuci sta radi covjek ove godine da dovede ove budale do plejofa sam postao veliki fan. Ona serija utakmica sa 40-50 poena nije odmogla u tome. 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Ostala mi tri igrača na klupi 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 E Draymond brate. Zajebao si se sto si TT-a ostavio na klupi zbog bojazni da ti ne upropasti ppm (ili slucajno). Jos na to dodatno te dokusurili za procentom suta. Nisam video skoro da je ndko tokom nekog dana imao ispod 30% na 6,7 igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 On 2/13/2020 at 11:11 AM, greenenvy said: E Draymond brate. Zajebao si se sto si TT-a ostavio na klupi zbog bojazni da ti ne upropasti ppm (ili slucajno). Jos na to dodatno te dokusurili za procentom suta. Nisam video skoro da je ndko tokom nekog dana imao ispod 30% na 6,7 igraca. Užas. TT-a ostavio, jer su se dan ranije pojavili naslovi kako će ga klupirati do kraja sezone 😞 A u šutu su se svi raspali bukvalno, Melo prednjači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 All-star pauza mi je uspavala ekipu. Drejmond mi oduzeo još koju godinu života. Od zadnjih 5, odigrao je jednu i isključen je nakon 10 minuta. Ne znam ni sam zašto ga držim i dalje. Definitivno je vrijeme za povratak Lilarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 HOF partije Onionovih pulena. S obzirom da igram sa Maretom sledece nedelje vrvt padam na sedmo mesto. Ovde sam se nadao nekoj minimalnoj pobedi, pa da ce mi sledece nedelje trebati par kategorija za sesto mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 3 hours ago, Ta'veren said: Ovde sam se nadao nekoj minimalnoj pobedi Heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 4 hours ago, Ta'veren said: HOF partije Onionovih pulena. S obzirom da igram sa Maretom sledece nedelje vrvt padam na sedmo mesto. Ovde sam se nadao nekoj minimalnoj pobedi, pa da ce mi sledece nedelje trebati par kategorija za sesto mesto. Mnogo me košta ne igranje Simonsa i TT. Teško da ću te sada prestići, mislim da ćemo se do poslednje večeri boriti za PO 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 10 hours ago, Green23 said: Mnogo me košta ne igranje Simonsa i TT. Teško da ću te sada prestići, mislim da ćemo se do poslednje večeri boriti za PO 😄 Mozda se nas dvojica na kraju borimo za sedmo mesto, posto ima kandidata koji mogu obojicu da preteknu.😁 Neko ce da iskoristi nase kikseve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 6 hours ago, Ta'veren said: Neko ce da iskoristi nase kikseve Nije kiks ako izgubiš od boljeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Idi begaj be, ne mogu da izvucem 5 kategorija protiv tebe tako da za mene jeste kiks. Rokas me u par mojih kategorija u kojima sam standardno dobar. Imas skoro 56% FG i tu kategoriju standardno osvajam jer imam preko 48% i ove nedelje sam tu malo slabiji, ofanzivni skokovi u kojima sam medju najboljima u ligi ne mogu da prebacim ni 15 i ovo je moja ubedljivo najlosija nedelja u toj kategoriji, PPM isto imam visok i tu me deres ko majmuna. Mada kada moji igraci igraju ko picke(pogotovo DeGrozni) ne mogu da predjem 0.500. Jos samo da me dobijes u jos jednoj mojoj kategoriji(TD) i krug je kompletan. Nervira me sto cu da prospem sve sto sam gradio poslednjih nekoliko nedelja, protiv Mareta nemam sta puno da se nadam i neke 4 kategorije su max. Tako na osnovu ove nedelje sam spustio ocekivanja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 1 hour ago, Ta'veren said: Nervira me sto cu da prospem sve sto sam gradio poslednjih nekoliko nedelja, protiv Mareta nemam sta puno da se nadam i neke 4 kategorije su max. Tako na osnovu ove nedelje sam spustio ocekivanja.. Eh kad krenes sa tim prognozama koliko max uzimas itd. Imam par dobrih nedelja, ali to ne mora nista da znaci za narednu. Evo, iako imam odlicnu nedelju i neverovatnih 13-0 za sada, Elektron bi trenutno opet vodio protiv mene, tako da nista jos nije gotovo, svakako nisi bez sansi u nasem duelu. I ti i Green ste blizu i bice zanimljiva borba do kraja za ulazak u sest. ,a tu su i Lomovi i Kinder Surprise (koji je uprkos onoj bolnici koju je imao, kao i zavrsetku sezone za Irvinga opet uspeo da udje u porbu za plejof) i oni bi uz neki dobar rezultat u poslednjem kolu mozda mogli da se probiju. Bice zanimljiva i borba za prva dva mesta. Ako ostanem na 10+ kategorija protiv Kokija, mislim da sam obezbedio prvo mesto, a Ostrica brijaca, Radnicki i Onionsi ce voditi veliku borbu za to mesto broj dva, s tim sto mislim da Dinamic Duo ima malu prednost, jer ce poslednja dvojica igrati medjusobno, gde ce se tesko desiti da neko od njih u tom mecu uzme veliki broj kategorija, pa cak i da ne pobedi Kokija moze ostati drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Ma ja imam minimalne sanse za PO, mene je ubio pocetak sezone i Collins, pa onda povreda Foxa, uz sve to Winslow out jos uvek, bez Mareja 10 utakmica, Lou smanjen usagerate.. ja sam prezadovoljan i ovim plasmanom, za prvu godinu nije lose 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Osakacen sam sitnim povredama, nema sansi da dobijem Prijedor. Bitno mi da se JJJ, JB i Janis vrate do sledece nedelje (a trebalo bi da se vrate sva trojica). Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 1 hour ago, greenenvy said: Osakacen sam sitnim povredama, nema sansi da dobijem Prijedor. Bitno mi da se JJJ, JB i Janis vrate do sledece nedelje (a trebalo bi da se vrate sva trojica). E jbg sad. Imam nekoliko FA igrača u timu, Gobert se sramoti, Dame još nije došao sebi, imam nekoliko povreda, ne znam šta je sa SGA. Nije da baš cvjetaju ruže kod mene. U prednosti sam zbog tvojih izostanaka, ali nisi uopšte bez šansi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 Po uzoru na A ligu, molim sve da ne prave transakcije dok ova situacija ne bude malo jasnija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts