Kastel Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Evo i ja malo da kudim, blamantna partija Davidovca u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Nije bas moralo sa 26 na 12, ali i ovako je odlicna pobeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Nismo baš morali ovoliko da se opustimo na kraju... Ali u svakom slučaju, lepa pobeda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Šteta što većom razlikom nismo pobedili ove, večeras su se predstavili kao jako antipatična ekipa, pogurana ovom trojicom pajsera! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Sve čestitke porodici Čović na pozitivnom indeksu mladog Filipa u evroligaškoj utakmici. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 bas losa zavrsnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triticum vulgare Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Fun fact: Shved nakon 35 utakmice prvi put nije postigao bar jednu trojku u EL! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Svi se večeras malo ili malo više vratili u život sem DeDa koji je i dalje u kanalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Ne bih ja tu nista menjao , samo novi trener od autoriteta, i to je to. Filip je pokazao da moze kad hoce i da nije tolika rupa u odbrani. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Lorenzo sveo atrakcije iz kineske lige na minimum, pa stoga i njegova sasvim dobra partija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Ne bih ja tu nista menjao , samo novi trener od autoriteta, i to je to. Filip je pokazao da moze kad hoce i da nije tolika rupa u odbrani. Ma idi bre Slaviša. Gde ti je to pokazao? Performans jedan na jedan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 (edited) 32 minutes ago, slavisa said: Ne bih ja tu nista menjao , samo novi trener od autoriteta, i to je to. Filip je pokazao da moze kad hoce i da nije tolika rupa u odbrani. Slavisa, odmori brate. Edited October 31, 2019 by Milan33 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vidara26 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Ako je vec tu, i ćufta mora da igra. Neka bude kao vcrs(jos 2-3 minuta krace ev.) i sve ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Filip pokazao da moze kad hoce da zavrsi tekmu bez promasaja. 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 1 minute ago, slavisa said: Ne bih ja tu nista menjao , samo novi trener od autoriteta, i to je to. Filip je pokazao da moze kad hoce i da nije tolika rupa u odbrani. Ovo je odjavni skeč za ovu tekmu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 3 minutes ago, Triticum vulgare said: Fun fact: Shved nakon 35 utakmice prvi put nije postigao bar jednu trojku u EL! Very fun fact! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Rizikujući da me ispljujete ali najbolji meč ove sezone smo odigrali nakon isključujuće lične kapitena za koga sam tokom prošlog meča rekao da je u ovoj sezoni naš najlošiji igrač, verovali ili ne gori čak i od gnoma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 1 minute ago, slavisa said: Ne bih ja tu nista menjao , samo novi trener od autoriteta, i to je to. Filip je pokazao da moze kad hoce i da nije tolika rupa u odbrani. U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo.....tamo je sve lepo....... Odlična utakmica, pobeda i plastično objašnjeni problemi KKCZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Sledeći meč gnomče počinje u petroci, odvaljuje Kampaca u jaja u prvom napadu i dobija isključujuću. Svi srećni, svi zadovoljni. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Ja , stvarno nisam video nista lose u Filipovoj igri, doduse nisam gledao 4min trece cetvrtine, ali ovo sto je igrao bilo je na nivou EL Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Sace Kuzma da vam objasni... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Skor 3/4 u ovom delu sezone uopste en bi bio los, jer nam je raspored bio bas ruzan. I dalje sam ubedjen da cemo mi biti konkurentni za cetvrtfinale. Ukoliko dobiojemo real, sa laksim rasporedom i podignutim samopouzdanjem, uci cemo dace bog svi u dobro raspolozenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 7 minutes ago, slavisa said: Ja , stvarno nisam video nista lose u Filipovoj igri, doduse nisam gledao 4min trece cetvrtine, ali ovo sto je igrao bilo je na nivou EL Vise od posta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 gavrilovic zvuci kao da mu srpski nije maternji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 @ Milan33 Ma vidiš da čovek nije ozbiljan. Najiskrenije se nadam da nije u suprotnom je zabrinjavajuće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts