Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ne bih ja tu nista menjao , samo novi trener od autoriteta, i to je to. Filip je pokazao da moze kad hoce i da nije tolika rupa u odbrani.
Ma idi bre Slaviša. Gde ti je to pokazao? Performans jedan na jedan?
Posted (edited)
32 minutes ago, slavisa said:

Ne bih ja tu nista menjao , samo novi trener od autoriteta, i to je to. Filip je pokazao da moze kad hoce i da nije tolika rupa u odbrani.

Slavisa, odmori brate.

Edited by Milan33
  • Like 5
Posted
1 minute ago, slavisa said:

Ovo je odjavni skeč za ovu tekmu. 

• Like 2
Posted

Rizikujući da me ispljujete ali najbolji meč ove sezone smo odigrali nakon isključujuće lične kapitena za koga sam tokom prošlog meča rekao da je u ovoj sezoni naš najlošiji igrač, verovali ili ne gori čak i od gnoma.

Posted
1 minute ago, slavisa said:

U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo.....tamo je sve lepo.......

Odlična utakmica, pobeda i plastično objašnjeni problemi KKCZ

Posted

Skor 3/4 u ovom delu sezone uopste en bi bio los, jer nam je raspored bio bas ruzan. I dalje sam ubedjen da cemo mi biti konkurentni za cetvrtfinale. Ukoliko dobiojemo real, sa laksim rasporedom i podignutim samopouzdanjem, uci cemo dace bog svi u dobro raspolozenje.

• Like 1
Posted
7 minutes ago, slavisa said:

Ja , stvarno nisam video nista lose u Filipovoj igri, doduse nisam gledao 4min trece cetvrtine, ali ovo sto je igrao bilo je na nivou EL 

Vise od posta.

• Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...