Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Ne sam Safete said:

Završio 'Foundation' meni odlična.

Nisi završio, tek treba da izađe 4. sezona :s_d:

(ali, kako kažu tek na leto 2027 :classic_huh:)

Posted

Za sve ljubitelje drzavnog posla napravljena je stranica na osnovu citata pronalazi koja je epizoda.

Nisam znao u koju temu da ostavim, valjda ovde moze, posto sam i sam tako jednom trazio a nisam znao broj epizoda mozda i nekom jos to pomogne.

https://drzavni-posao.s3.eu-central-1.amazonaws.com/index.html?fbclid=PAb21jcAQ47Q1leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAacLN5HnJHANr1RKaVuW9pj2KyRifg8uoX0-wCo4nIGHHcUEQBWkXGZ5p8_xQg_aem_NYg1HtPiHGZiUKDVevvdlg

Posted

Odgledah drugu sezonu Fallout. Meni je ok sezona. Jeste malo sporiji tempo ali to definitivno mora tako da bi se prosečan gledaoc upoznao sa lore tog sveta. Usput ide i flashback koji objašnjava kako je došlo do svega toga. Ima tu dosta materijala koje novi gledaoc treba da proguta a koje su ljubitelji igre konzimarli decenijama pa im je možda dosadno da se to tako objašnjava. Po meni biće još jedna sezona u ovom stilu. Enklava je tek pomenuta, NCR je nešto malo objašnjen no videli smo ih u zadnjoj epizodi tako da ćemo se brzo upoznati sa njima. Verovatno sledi i nova tura materijala sa Legijom. Još uvek nemamo ni pomena Instituta, no možda ni neće biti u seriji. Imaju siguricu da rade nekih 5-6 sezona, gledanost je odlična tako da nema problema da se otkaže zbog toga.

Ja lično uživam jer obožavam postapokaliptički svet gde se mesto radnje stalno menja. Meni lično je ovaj glumac Goggins odličan, nisam do sada gledao ove serije gde je imao zapažene role tako da mi je otkrovenje. Šminka je mogla da bude i bolja jer kada se zagledate u njegovo lice vidi se da je maska tu oko očiju. Čekamo dalje da vidimo šta će biti, nadam se da će malo da ubrzaju vreme između dve sezone.