McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ode Monfis. Izgubio od Svinija, kojem je to prva pobeda na slemu u zivotu. Bas razocaravajuce. Kao i performans Dimitrova, koji je uspeo da uzme cak 11 gemova Mahacu. Mislim da nikada nije postojao ipak vrhunski igrac sa tolikim amplitudama u formi kao on. Eventualno Safin je tu negde s njim. Vit Kopriva bolji od Strufa u pet setova. Moguce da je i njemu ovo poslednji AO. Gaston predao Sineru, Prizmic i Dakvort jos nisu zavrsili, najduzi mec do sad cini mi se. Kod zena osim ispadanja Lejle Fernandez od Tijen, nisam primetio neka veca iznenadjenja za sad, mada ima jos meceva u toku.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, McLeod said: Ode Monfis. Izgubio od Svinija, kojem je to prva pobeda na slemu u zivotu. Bas razocaravajuce. Kao i performans Dimitrova, koji je uspeo da uzme cak 11 gemova Mahacu. Mislim da nikada nije postojao ipak vrhunski igrac sa tolikim amplitudama u formi kao on. Eventualno Safin je tu negde s njim. Vit Kopriva bolji od Strufa u pet setova. Moguce da je i njemu ovo poslednji AO. Gaston predao Sineru, Prizmic i Dakvort jos nisu zavrsili, najduzi mec do sad cini mi se. Kod zena osim ispadanja Lejle Fernandez od Tijen, nisam primetio neka veca iznenadjenja za sad, mada ima jos meceva u toku. Evo upravo je Zigmund izbacila Samsonovu, mada gledajuci karijere obe teniserke to nije toliko veliko iznenadjenje mada u ovom trenutku Samsonova jeste bila ubedljivi favorit i po kladionicama. Sto se muskaraca tice da vidimo Cicipasa sada da li je sposoban bar dobiti Mochizukija i proci bar prvo kolo slema. 1
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Boxy said: Nadmasila je i Serenu definitvno ovim izlaskom
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jako je tužno gledati Cicipasa, šokantno loš nivo tenisa. Bekend mu je doslovno na nivou ispodprosečnog rekreativca.
Boxy Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 1 hour ago, La mano de Dios said: Evo upravo je Zigmund izbacila Samsonovu, mada gledajuci karijere obe teniserke to nije toliko veliko iznenadjenje mada u ovom trenutku Samsonova jeste bila ubedljivi favorit i po kladionicama. Sto se muskaraca tice da vidimo Cicipasa sada da li je sposoban bar dobiti Mochizukija i proci bar prvo kolo slema. Ali kakvo kretanje rezultata
Recommended Posts