bekrinjo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ekipa Dubaija je locirana u Ljubljani, još uvek nema zvanične informacije gde će igrati utakmice...
Dzo23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago https://www.euroleaguebasketball.net/sr/news/euroleague-basketball-approves-alternative-venues-for-israeli-and-dubai-teams-home-games/ Zvanično je juče evroliga dala saopštenje. Hapoel će igrati u Sofiji, Makabi u Beogradu, a Dubai u Sarajevu. 2
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali Majk Đems koji mrtav ozbiljan za sebe kaže da je G.O.A.T. 😂 Ja da sam Spanulis i da ga treniram, našamarao bih ga sledeći trening. Pa rođače, ne bih te birao na basketu pre Bodiroge, Saleta Đorđevića, Danilovića, Rakočevića, nema trika. 1
Bad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Sinnerman said: Ali Majk Đems koji mrtav ozbiljan za sebe kaže da je G.O.A.T. 😂 Ja da sam Spanulis i da ga treniram, našamarao bih ga sledeći trening. Pa rođače, ne bih te birao na basketu pre Bodiroge, Saleta Đorđevića, Danilovića, Rakočevića, nema trika. Na kvarno si ubacio Rakoča ovde 2
Žilee Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 14 minutes ago, Bad said: Na kvarno si ubacio Rakoča ovde Nemoj mi reci da ti je James bolji igrac od Rakoča...
Petkovic Miroslav97 Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Jebiga, Majk je jedan ljigav tip, ali je najbolji strelac u istoriji EL.. nije mala stvar.
Grobarcina1992 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Koliko je moćan THT Dialo je poprilična mrcina ali se odbija od ovog.
Žilee Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Da je Majk klasa tu nema dileme,ali toliko igraca boljih je prolazilo kroz el kroz istoriju od njega. 1
Volter Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Rešio ovo Fener. Valensija - Žalgiris bi mogla biti zanimljiva utakmica.
Sinnerman Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago (edited) 18 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Jebiga, Majk je jedan ljigav tip, ali je najbolji strelac u istoriji EL.. nije mala stvar. Nemanja Gordić je najbolji strelac ABA lige. Prate ga Marin Rozić i Jaka Blažič. Kapiraš bez objašnjenja? Nemanja Nedović 😂😂😂 Edited 33 minutes ago by Sinnerman
Don Dusko Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 13 minutes ago, Sinnerman said: Nemanja Nedović 😂😂😂 in your face Monako ne moze nista THT-u. Polaze kako god pozeli.
Petkovic Miroslav97 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 18 minutes ago, Sinnerman said: Nemanja Gordić je najbolji strelac ABA lige. Prate ga Marin Rozić i Jaka Blažič. Kapiraš bez objašnjenja? Nemanja Nedović 😂😂😂 Dobro pa nisi KLS uporedio sa EL 😂 Najbolji strelci EL su 1. Majk Dzejms 2. Vasilis Spanulis 3. De Kolo 4. Printezis 5. Ljulj …. Ostavio je brdo dobrih igrača iza sebe, podatak za poštovanje.
wing Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 11 minutes ago, Don Dusko said: in your face Monako ne moze nista THT-u. Polaze kako god pozeli. Ne može njemu niko ništa već par meseci. Uber jebač i jedan od najatraktivnijih EL igrača.
Dzo23 Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Dominacija Šarasa...Kakva je to glava i koliko je samo najbolji trener u Evropi.
Volter Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Zaboravio sam da je i Vujičin komentator Arene. Uh, dosadnjaković.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 4 minutes ago, Žilee said: Znaci mi smo ti koji prekidaju dominaciju fenera 👌 Isto pomislih. Odlično sto su ovo dobili 😁
Recommended Posts