Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, berti said:

Ispasce jos da je Zeljko glavni neprijatelj ovog režima, rang Štimeta.  

Ako je rezimu Zeljko najveci neprijatelj onda rezim treba da peva 😄 Ostoja dao dinar da udje u kolo, sad posle svega ovoga mislim da bi dao 103 da izadje iz njega 😄

Posted
5 hours ago, NMX said:

Lemur Radonja, Stefan Psiho Nastić, Pero Kantić, Quino ColoN, Valjevska prevara...svega je tu bilo

Saša O-Bradović

• Thanks 1
Posted
2 hours ago, suptil said:

Ај' мало да разрадимо ово. Мени није стран став тј. спознаја да државни врх у једном тренутку после студентске побуне донесе одлуку да сви они који су на државном буџету а подржавају студенте буду склоњени. Што се Жељка тиче, он је подршку студенатима упутио на почетку, у том тренутку су спонзори који су повезани са државом обезбеђивали и обезбедили буџет за прошлу годину. Такође несметано је обезбеђен буџет и за ову. Замисли оне који обезбеде цирка за две сезоне кажи 30 милиона за Партизан а стално им се једна изјава пласира као прст у око везано за студенте. Ајде да је само то Партизан али 2/3 друшвених структура против државе за студенте. И онда у том одбрамбеном механизму који ја не подржавам одмах да се разумемо падне одлука са врха сеци свуда тамо .... Е сад није Жељко било ко. И не може то одмах. Хипотетички могу да замислим да је Остоја добио налог наређеље - извршење и да смо сада сведоци имплозије у Партизану. Наравно да је терен беспрекоран да је успешан и да су пролазна времена Партизана на табели и плусу нико не би мого Жељку ништа. 

Mnoge stvari su moguce, ali je pravo pitanje koliko su verovatne.

Obradovic je i pre dve sezone ovako ispustio tim, pa ga raspustio i dobio novi, mnogi od ovih "losih karaktera" su ostali u timu.

Tajming "busenja" isto ne govori tome u prilog.

Znam da pogotovo oni koji su emotivno investirani to tesko prihvataju, ali su verovatni razlozi raspada Zeljkov izgubljeni modzo, lose procene, ispustanje ekipe i lose odluke koje je donosio.

I ako je Zeljko izbusen od Ostoje, to je cherry on top, nije on dosao ovog leta pa da bude nesnadjen i naivan.

Posted
12 minutes ago, McLeod said:

Obradovic je i pre dve sezone ovako ispustio tim, pa ga raspustio i dobio novi, mnogi od ovih "losih karaktera" su ostali u timu.

U moru proizvoljnih stvari koje danima iznosiš i time podupireš svoje zaključke, i ova je laž. Niko nije ostao, izuzev Balše. 

Da je odgovoran, to smo već svi apsolvirali, da je jedini, to izgleda ti i još gomila vas - niste. 

Posted
28 minutes ago, le piaf said:

U moru proizvoljnih stvari koje danima iznosiš i time podupireš svoje zaključke, i ova je laž. Niko nije ostao, izuzev Balše. 

Da je odgovoran, to smo već svi apsolvirali, da je jedini, to izgleda ti i još gomila vas - niste. 

Lazem da Vasington, Dzons, Vanja itd. ne igraju prvu sezonu u timu?

Ja razumem navijacku zaslepljenost, al da lupetas kao Vucic i mislis da ce ti proci ne razumem.

Posted
6 minutes ago, McLeod said:

Lazem da Vasington, Dzons, Vanja itd. ne igraju prvu sezonu u timu?

Ja razumem navijacku zaslepljenost, al da lupetas kao Vucic i mislis da ce ti proci ne razumem.

Kada je puklo pre dve godine, ostao je samo Balša. Vošington, Sterling i ekipa su došli prošle sezone. 

I nemoj da laješ kao avlijaner i da me provlačiš u bilo kom kontekstu sa tom džukelom

Posted (edited)
12 minutes ago, le piaf said:

Kada je puklo pre dve godine, ostao je samo Balša. Vošington, Sterling i ekipa su došli prošle sezone. 

I nemoj da laješ kao avlijaner i da me provlačiš u bilo kom kontekstu sa tom džukelom

Ti prvo citaj sta neko pise i razumi isto pre nego sto ga kvotujes. Taj tim sam pomenuo u kontekstu da se dogodilo isto sto i sad, a u sadasnjem timu ima igraca koji su tu godinu i po dana, koji po grobarima buse Zeljka. Ako je to tacno, Zeljko je kriv sto ih je ostavio.

A sto se tice poslednjeg, nisi se kvalifikovao da ti se obracam s postovanjem, ti si to prvi prekrsio.

Sad nauci da citas, previse vremena sam ti posvetio.

Edited by McLeod
Posted
4 minutes ago, McLeod said:

Ti prvo citaj sta neko pise i razumi isto pre nego sto ga kvotujes. Taj tim sam pomenuo u kontekstu da se dogodilo isto sto i sad, a u sadasnjem timu ima igraca koji su tu godinu i po dana, koji po grobarima buse Zeljka. Ako je to tacno, Zeljko je kriv sto ih je ostavio.

A sto se tice poslednjeg, nisi se kvalifikovao da ti se obracam s postovanjem, ti si to prvi prekrsio.

16 minutes ago, le piaf said:

Posted (edited)
31 minutes ago, McLeod said:

Fali ti priloška odredba za vreme da bi dobio taj kontekst. 

Nikakav problem sa čitanjem i razumevanjem, a umesto meni, vreme posveti osnovama sintakse. 

Edited by le piaf