Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Ono što je meni važno… Osvajao sam neke titule po Francuskoj, po prvi put u istoriji, a osim toga, najvažnija mi je bila promocija Metjua Strazela

Ovog toka misli se ne bi Nebojša postideo, a ni jedna nenadležna ličnost. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, Guru said:

Eto, objasnio i coach ono o čemu sam pisao, kao da je čitao forum. :default_coffee:

Sada znamo bar dvojicu koji pogrešno razmišljaju :whistling:

On odlučio da Miljenović ne treba da ide u smeru davanja 20 poena, nego da razigrava, jer ovi što daju 20 poena nisu potrebni ni klubu, ni reprezentaciji. :smiley33:

Sad će igrača od 25 godina da uči da bude primarno razigravač. Good luck with that. 

Posted (edited)
38 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Ovog toka misli se ne bi Nebojša postideo, a ni jedna nenadležna ličnost. 

За оне који не знају, један од разлога што је Саша добио шут карту у Монаку је тврдоглаво терање ината управо са Стразелом. Зато га помиње. Стразел му није одиграо ни минут у поразу од Олимпијакоса на Фајнал фору 2023. године, преседео је на клупи утакмицу. Та одлука је наишла на неразумевање навијача и управе. Треба поменути и да је Стразел у просеку код Обрадовића играо 9 минута по мечу, а код Спанулиса је постао један од главних играча, са 24 минута по мечу. Дословно је експлодирао. Саша сада тврди да је он од Стразела направио играча, а не Спанулис. Суздржаћу се да напишем шта мислим о том закључку. 

Има у роману Дервиш и смрт реченица: "Ништа немам осим уверења да сам частан, ако и то изгубим, бићу у рушевинама”. Тако некако ми и Саша делује са овом одлуком у вези Јага: у њу је уложио комплетан свој тренерски ауторитет, прво са Грејемом, па са Миљеновићем. Ако би је сада променио, плаши се да би то било признање грешке. Он свакако има право да самостално одлучује, он је тренер, али и ја као навијач имам право да, у случају неуласка Звезде у плеј-оф, уперим прстом у њега. 

Нећу више да мрачим пред дерби. Надам се да ће ме момци демантовати и да ће Јаго коначно заличити на себе из претходне две сезоне, кад је умео да игра знатно боље од нивоа који сада показује. 

Edited by Вујке