Ebuka Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 50 minutes ago, Nellthe said: Negdje i realna slika prema trenutnoj tabeli. Valesnija i Zalgiris igraju bolje nego sto im timovi i zvuče na papiru. Efes se raspao zbog povreda. Dubai sad hvata zalet ali isto su ih povrede osakatile i prva im je sezone u EL. I partizan naravno, tu svi znamo. Nije mi bas za Monako jasno kako imaju manji budžet od nas sve sa Jamesom, Miroticem, Theisom etc.. Zbog poreza. Ovo su budzeti kad se odbije porez na plate igraca... Ako je verovati tviteru. Mada sam bio ubedjen da je porez tamo minimalan. Edited 1 hour ago by Ebuka 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, 3x3cz said: Komsije su zrele za 15+ Bile su zrele i u prvom derbiju pa znamo kako se to zavrsilo. 6
sinisat5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, 3x3cz said: Komsije su zrele za 15+ Prvo da mi Spartak dobijemo,nisam nešto optimista,ova ekipa će imati problema u odbrani,treba nam perfektan napad da dobijemo Spartak a i potencijalno Partizan u finalu.
bodo Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago po svemu sudeći nas čeka danas težak meč sa Spartakom. Obrana nije bila dobra kontra Borca a Spartak je potentnija ekipa od njih. Napadački ćemo nadam se biti na nivou ali obrana je ono šta me brine za danas. Puno bi značilo i da Plavšić odigra sličan meč kao protiv Borca . 1
wing Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago (edited) Moj kum grobar u kafiću analizira ortacima našu igru protiv Borca i ne vidi da stojim iza njega, u najmanju ruku zapanjen : ,,Kume...?,,. ,,...ma bacim pogled kad igra Batler...ostalo i ne gledam,,. Edited 10 minutes ago by wing
Recommended Posts