Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
50 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Juce nisam plakao. Svega mi, ne lazem. Juce nisam...

Prva suza zbog čoveka koga nikad nisam upoznao - Kobe Bryant. Voleo sam ga u mladosti, ne tako pod stare dane, ali me je pokidao prerani odlazak,pogotovo što je poginuo sa ćerkom.

Druga suza - Deki Milojević, ne treba stvarno ništa da objašnjavam.

Treća suza - Dule. Napisao sam posle smrti Boža Koprivice i Duletovog boravka u hitnoj nedavno, da se ovoga pribojavam. Nije me toliko iznenadilo kad sam dobio poruku od svoje supruge gde mi izjavljuje saučešće - znao sam odmah ko je u pitanju.

Duško nas je navukao na BorbaBre, na tehničku kad je nepravda, na 65 poena za 40min, na krvava kolena, na vidimo se u Beogradu, na defanzivni skok je kluč pobede... 

Pokušavam da patetišem, ne vredi, pišem / brišem, raspadam se... jednostavno KOŠARKA - TO JE PARTIZAN , DUŠKO VUJOŠEVIĆ - TO JE PARTIZAN

• Like 2
  • Love 4
Posted

67 godina jeste malo u današnje vreme, ali kada neko ostavi tako dubok trag na toliko ljudi, onda je to život koji bi Dule prihvatio da mu je neko ponudio pre 40ak godina.

Zato tuga ostaje rezervisana za njegove najbliže, nama ostalima ostaje ponos što smo bili deo njegove ere i bezbroj priča za mlađe koji dolaze, za nas on praktično nikada neće otići.

Ali ostaje i žal i bes što smo svi zajedno dozvolili da ne vidi kraj ovom zlu koje ga je oteralo iz kluba, da već od sutra to moramo jače da poguramo, dugujemo i sebi i njemu.

• Like 4
Posted (edited)
51 minutes ago, kockooblastiŽelimir said:

Daj neki link na kompletan podkast/ili kako već.Hvala unapred.

Trebalo bi da je na jednom od ovih. Ne znam tačno na kojem.

Edited by Ne sam Safete
  • Like 1
  • Love 1