le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 hours ago, realno *w said: Na koje igrače ovde konkretno misliš? Evo meni padaju na pamet Sterling i Wash koji sada ni ne igra, osim njih ko? Pošto kad ovako napišeš, ispadne cela ekipa, a ja se nešto ne sećam bola u preponama kod Bonge, Kalatesa, Lakića, Pokua, Bruna, Džekirija, pa ni Osetkovskog koji jeste slab defanzivno, ali takav je kakav je, celu svoju karijeru. Kalates, Bruno, Jekiri su došli ili pred bušenje, ili nakon. Prema njima nemam osećaj gađenja kad ih vidim. Bonga je gospodin, čista partizanština, što je i pokazao, kao i Lakić, a tu ubrajam i Nakića koji je povređen. Ali se sećam njegove reakcije. Parker, Vošington, Sterling, Tajrik i Marinković su govna, a tu je i Vanjin izgubljeni i neobavešteni drugar Pokuševski. Limar, ćacpalj su i dalje u klubu. Jednog smo se otarasili, Parker je još igrač KKP, ali nadam se samo do leta. Istina je mešutim, da je trenutno većina igrača uz trenera u redu. Ali dokle god su tu vaške poput Sterlinga, Vošingtona i ostalih koje sam pobrojao, ljudi će osećati ogroman bes i osećaj mučnine. Uz, u prvom redu ćacad na čelu kluba. To ti je odgovor na paralelu koju si povukao između matorih seratora i dece od < 8 godina. Moje dete podržava klub bezuslovno, tvoja takođe. Ali ja ne, Frensis, wrach i MCT ne. I brojni drugi ljudi sa foruma, ili van njega. Smeta nam, iako to ne umanjuje tu neku ljubav prema Partizanu.
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam negdje na pola puta, nemam volje da navijam za ćacad a opet ne mogu bez Partizana. 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Ne sam Safete said: Ja sam negdje na pola puta, nemam volje da navijam za ćacad a opet ne mogu bez Partizana. Pazi, ćacad je bila i ranije, samo smo se mi pravili ludi i žmurili na oba oka zbog Želimira. Pošteno je reći da smo i licemerni, i da zbog te iracionalne pripadnosti KKP pravimo izuzetke kada nam to odgovara. Nakon godina uzimanja sezonskih i za KKP i za FKP, već negde od 2018 ne idem na utakmice oba kluba. To čak ni jedan Želimir nije promenio. Ali i dalje to ne opravdava to što sam zanemario ćacije na čelu kluba, jer Željko. Sad kad ga nema, i kad se saznalo da su ga bušili, podmetali, tek sad mi bode oči. Pogotovo i kada za njega igraju dokazani smradovi, i kada je kapiten kluba zaplašeni beskičmenjak. I nema bezrezervne i bezuslovne podrške, nemam za šta da se uhvatim, osim za napredni k. A to neću, pa makar nikad više uživo ne pogledao svoj klub.
Recommended Posts