Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Msm da je Antic poslednji koji moze o ovome da prica. 

Kao bivši njegov igrač, zašto ne bi bio pozvan da govori o tome kako je Želimir ovo rešavao u Fenerbahčeu? 

Ja bih najviše voleo da čujem Kalinića i Bjelicu, Bogdan se ne oglašava, možda će se i to promeniti. 

Posted
Just now, le piaf said:

Kao bivši njegov igrač, zašto ne bi bio pozvan da govori o tome kako je Želimir ovo rešavao u Fenerbahčeu? 

Ja bih najviše voleo da čujem Kalinića i Bjelicu, Bogdan se ne oglašava, možda će se i to promeniti. 

Ma nije zbog toga sto je bivsi njegov vec zato sto je on radio isto ovo sto i ovi kod vas.

Samo u Zvezdi pa mi njegove reci nemaju tezinu toliku.

Msm kako se kaze dobra poruka al los pismonosa. :))

Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Ma nije zbog toga sto je bivsi njegov vec zato sto je on radio isto ovo sto i ovi kod vas.

Samo u Zvezdi pa mi njegove reci nemaju tezinu toliku.

Msm kako se kaze dobra poruka al los pismonosa. :))

U ovom slučaju nije potrebna težina reči osobe koja ih izgovara; samo uvid kako je Želimir sve ovo rešavao van Partizana. I to bez problema gutam, jer sam uveren da je tako bilo i u ostalim klubovima koje je vodio. 

Da je u Partizanu bio recimo Lučić, Veličković ili recimo vaš Kalinić umesto karakterno mlitavog Vanje, baš da vidim ko bi vodio glavnu reč u svlačionici. Pa da Kaliniću u njegovom klubu, pred njegovim navijačima neki Nejpir, ime nebitno, odmahuje rukom i vodi politiku pred navijačima, kako bi to prošlo. 

• Like 1
Posted (edited)

Aman ljudi bre brate bre 😅

Ko je drzao svlacionicu u jebeno skoroformiranom Parizu prosle godine? Ko je od te legije stranaca znao sta je bb klub Pariz? Pa su se ljudi davali i kidali do zadnjeg minuta sezone. Zaista je precenjena prica da treba neko domaci i karakteran da drzi strance pod konac. Ne. Trebaju stranci koji su pre svega pravi profesionalci i koji se drze odgovornim od strane kluba.

Tu mi navijaci jesmo napravili gresku bezrezervne podrske. Sa svakom sledecom ekipom odnos treba biti takav da opasno moraju da zarade aplauze i setanje po Areni... i zvizduk svaki put kad nekom padne napamet da se vuce po terenu duze od par sekundi. Cak je i ova banda sinoc malo jace zagrizla i to bez autoritativnog srpskog kapitena jer ma koliko se pravili ludi, znali su 101 sta ih ceka.

8e100ca2-1e72-4953-a9fb-0374504472fc_tex

Edited by Elevator Operater