Xpert Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 39 minutes ago, ScepanScekicSto said: jel treba da u novembru proglasavam da je sezona neuspesna? Uopste nismo daleko od ovoga. Bukvalno ne postoji jedan jedini razlog za optimizam. Forma je uzasna, svi protivnici se razgoropade protiv nas (svakako delom i zaslugom nase odbrane), Zeljko nazalost ima sve manje kontrole nad ekipom. A ove sezone imamo i dva dodatna otezavajuca faktora: Odsustvo Karlika i problematicna desavanja u svlacionici (pre svega mislim na misteriozne povrede na dan utakmice). Mozemo svi da se nadamo da cemo odjednom klinuti, kao sto smo kliknuli prosle sezone u ovo vreme, ali trenutno ne deluje da je to iole realan scenario. 1
Luchifer89 Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 9 minutes ago, Kooineeperk said: Erm... kome? 🙂 Mislim, video sam dve, lepe... da nije trecu lupio nekom svom? 😄 Vidim i ja da su na pbp 2 upisane, ali sam siguran da je bilo 3
ScepanScekicSto Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 26 minutes ago, Papanikolesku said: Šćepane, ja prihvatam tu tvoju iracionalnu emociju prema Želimiru, al nemoj molim te da mi pričaš o sramoti. Nemoj više da pričaš o vađenju tuđih postova, jer ćeš me stvarno naterati da ulupam 2,3h vremena da ti prezentujem tvoje i moje upise, dve godine unazad; pa da vidimo čija je sramota, i ko će kome nešto natrljati na nos; jer doslovno ama baš ništa nisi bio u pravu. Nemoj, molim te, drag si forumaš, voziš tu svoju priču bez obzira na dešavanja; ja to poštujem i ne provociram, mani se ovih upisa koji te trigeruju i ruše sneška. Da te ne uskratim za odgovor, odgovornost je termin koji u svakom poslu treba i mora da postoji. I ne samo u poslu, već i u životu. Odgovornost za svoje postupke, obaveze, dužnosti, odgovornost za svoj rad, dela. Nadam se da ti u privatnom životu poznaješ tu normativno-moralnu pojavu; jer kao što @Dzep reče, u našem društvu, i ovom klubu - ona ne postoji. Ma sve super, ali mi nisi odgovorio? Kome odgornost treba da podnese? 28 minutes ago, Papanikolesku said: Da te ne uskratim za odgovor, odgovornost je termin koji u svakom poslu treba i mora da postoji. I ne samo u poslu, već i u životu. Odgovornost za svoje postupke, obaveze, dužnosti, odgovornost za svoj rad, dela. Nadam se da ti u privatnom životu poznaješ tu normativno-moralnu pojavu; jer kao što @Dzep reče, u našem društvu, i ovom klubu - ona ne postoji. jako...
Recommended Posts