Delfinarijum Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Slusam danas razgovor na poslu nekih kolega iz susednoj departmana, svi izmedju 30 i 40, i imam sta da cujem. Konacno sam shvatio da postoji i deo ljudi koji podrzava SNS ne cak iz direktnog intreresa, nego jer zele da veruju u odredjen worldview (a nisu ocvali penzosi). Njima je draze da veruju da ovi nisu nista drugaciji od drugih, da stvari I gadosti koje se desavaju su prenaduvane (da ne kazem prenapumpane) i naravno pokusavaju da se sakriju iza neke maglovite neutralnosti. A krecu se medju ljudima, imaju pristup informacijama, zove zivot I van svoja cetiri zida. Ali naravno mnogo su nabedjeni u svoje stavove, razumeju se u svje I svja a neuspesni su studenti redom.
Bul-Kathos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, McLeod said: nije oprostio Milosevicu sto je izgubio ratove, a ne sto ih je vodio. Nerado ovo pisem i nije mi drago sto sam uopste uocio ovo sto si zakljucio, ali da li mozes detaljnije da obrazlozis, bas me zanima. Mora da postoji empirijsko, ili ako ne, postoji makar teorijsko uporiste za ovu tvrdnju. Ako nema ni jednog ni drugog, napisi zasto to mislis. Hvala ti.
Recommended Posts