Tex_Willer Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago U Madjarskoj je izašlo 450k ljudi više u odnosu na 2022g, kod nas uveren sam da moze i vise u odnosu na 2023, a ipak smo znatno manja zemlja. Talas promena je vidljiv, ključ su 4 najveća grada, gde po nekoj mojoj proceni njemu je zbirno maksimum 560-570k glasova, a čak i 520k nije nerealno. Tu nekih 1,6m je apsolutna potreba i da jebeno na Vracaru izadje 75%, a ne 57.
Nikola Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Posle sat vremena zna se pobednik, poraženi čestita pa makar vladao 15 godina pre toga... Nema šanse u ovoj radikalskoj prćiji za takvo nešto. Toliko nam treba normalna zemlja da to boli... 11
Tex_Willer Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Samo pre 2g na lokalnim izborima u Budimpesti za samo 270 glasova je dobio opozicioni lider te izbore, a danas kad se uključe glasovi levice dk i partije 2 psa situacija je 66-29-5( mi hazlink). Neke paralele se mogu same povuci, uveren sam da Beograd ide ovim putem, a mnogo je važniji glas Beograda na našim izborima, nego Budimpeste na Madjarskim. 1
Recommended Posts