Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 34 minutes ago, fancy said: To je dan kad će svako da pozdravi svoju decu i izađe na protest potpuno svestan da se verovatno neće vratiti s istog. Još uvek idemo na proteste i razmišljamo o kafi koju ćemo sutra u kancelariji / na poslu piti s kolegama prepričavajući događaje od sinoć. Znamo s kim imamo posla i znamo da će tada njhivo zlo biti maksimumu, al nema nam druge nego da u boj krenu junaci svi. Mora se ovo izgurati do kraja i pobediti.
fancy Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 11 minutes ago, Volter said: znamo da će tada njhivo zlo biti maksimumu, al nema nam druge nego da u boj krenu junaci svi. Plašim se samo da nije to tako jednostavno. Dobar, a plašim se i kritičan deo onih koji su protiv njega, je daleko od toga da je spreman da se ne vrati u topli dom. Negde u pozadini glave kljuca ono pragmatično "de bre da ginem zbog žvalave budale, a ni život nije tako loš, ne gladujemo / a deca su još mala / još malo pa ću decu da izvlačim napolje / zaposlim ..." Ništa nikom ne prebacujem, samo mi izgleda da je bes potreban za odlučujući korak još na niskom nivou i oni to znaju i u skladu s tim stalno dižu letvicu nasilja i zastrašivanja. Naravno, nadam se da opako grešim. 🙂 4
Volter Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Ne mislim ni ja da će biti jednostavno, dobro znam s kakvim ološem imamo posla. On mirno otići neće, pa makar i ubedljivo izgubio izbore i to svi moraju biti svesni, a mislim da jesu. Mislim i da je većina rešila da izgura ovo do kraja.
fancy Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago (edited) 13 minutes ago, Volter said: Mislim i da je većina rešila da izgura ovo do kraja. Više nego ikad svakako. Samo biće mnogo više glasova protiv njega nego spremnih da te svoje glasove i brane. Internacionalizacija pre izbora mora da bude prioritet svih, i opozicije i studenata (ovde ih nabrajajm kao dva entiteta a nadam se da će biti samo jedan, udruženi) Ovi idioti iz Evrope ne smeju da glume pečurke / čunjeve u odbrani. Edited 33 minutes ago by fancy 5
Volter Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago (edited) Pisao sam ranije da je Nepomenik lud ali da nije glup, i kad nema plan, on će predstaviti da ga ima, svestan je svoje moći, ali će on predstaviti da je ta moć i veća nego što jeste da nas dodatno zaplaši. Sad je u šizofrenoj kampanji u ova deset mesta gde će se održati izbori, zna da ako dobije te izbore da će dodatno ubiti u pojam drugu stranu. Čak i da se to desi, a valjalo bi dobiti bar dva ili tri mesta, ne sme nas pokolebati i ne smemo upasti u neke ranije zamke. Sad nam je prilika da ih sikterišemo, jer ako ovu priliku ne iskoristimo, piši propalo. Edited 19 minutes ago by Volter
Utopista Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Jevropa je kriva što jače ne podrži narod koji juče slavi osvojeni kup ćaci kluba, danas protestvuje protiv onih koji su ćaciji, a večeras će da slavi kada jedan od ćaci klubova pobedi. 🤣
Recommended Posts