Cilemile Posted August 9, 2019 Author Share Posted August 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinik Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 ... Tierra di Ognjen? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 10, 2019 Author Share Posted August 10, 2019 7 hours ago, Kinik said: ... Tierra di Ognjen? ... Ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Ovo je neka istrazivacka stanica, naucna baza, nemam pojma gde. Ali, vidim morske slonove na gornjoj slici, tako da je ovo negde na nekom ostrvu, gde morski slonovi imaju koloniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Juzna polulopta? Atlantik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 10, 2019 Author Share Posted August 10, 2019 39 minutes ago, Marko said: Ovo je neka istrazivacka stanica, naucna baza, nemam pojma gde. Ali, vidim morske slonove na gornjoj slici, tako da je ovo negde na nekom ostrvu, gde morski slonovi imaju koloniju. da 35 minutes ago, A sad said: Juzna polulopta? Atlantik? da ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinik Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 ... U startu je bilo jasno da je negde u Patagoniji. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 10, 2019 Author Share Posted August 10, 2019 21 minutes ago, Kinik said: ... U startu je bilo jasno da je negde u Patagoniji. ... Nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Naravno da nista nije bilo jasno u startu, Patagonija bas 😄, jedno od potencijalnih 10, 20 resenja ovako odokativno. Ako je na juznoj hemisferi, onda je ovo na slici juzni morski slon (veca vrsta od severne), ali je geografski znatno rasprostranjeniji od severnog. Nije Atlantik, znaci moze biti Pacifik ili Indijski okean, e sad gde sve Southern Elephant Seals imaju kolonije, a da nije Atlantik. Ostrva koja su blizu Antarktika, a nisu na strani Atlantika, i imaju morske slonove (sto eliminise ona stanista od Falklanda pa nadole). Dakle, ovo ostrvo moze pripadati: Juznoj Africi, Francuskoj, Australiji, NZ, Cileu i mozda jos nekim zemljama koje imaju overseas territory u juznom indijskom i juznom pacifiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Pacifik? Ostrvo Macquarie? Nek neko drugi pogodi ime stanice. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Ako si znao, svaka cast. Meni je samo pomenuta (dosta proslavljena) zivotinja bila neki putokaz. Samo to sam prepoznao iz prve, nista drugo mi nije ukazivalo gde je i sta je, sto mi je ostavilo previse nagadjanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 10, 2019 Author Share Posted August 10, 2019 48 minutes ago, A sad said: Pacifik? Ostrvo Macquarie? Nek neko drugi pogodi ime stanice. 🙂 To je to. Macquarie Island Station je jedina stanica sa stalnom posadom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 45 minutes ago, Marko said: Ako si znao, svaka cast. Meni je samo pomenuta (dosta proslavljena) zivotinja bila neki putokaz. Samo to sam prepoznao iz prve, nista drugo mi nije ukazivalo gde je i sta je, sto mi je ostavilo previse nagadjanja Aj postavi ti nesto. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Bice vec, sad me mrzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 20 minutes ago, Marko said: Bice vec, sad me mrzi Polako, ne moras odmah. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija67 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija67 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinik Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 ... Rusutsu ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija67 Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Postavi dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 2 hours ago, Delija67 said: Postavi dalje On je napustio forum, morace neko drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija67 Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija67 Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 dv https://en.wikipedia.org/wiki/Matara,_Sri_Lanka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 (edited) Matara Šri Lanka definitivno. Prepoznajem po mostu. Potvrđuj druže Delija da postavljamo dalje. Edited August 31, 2019 by Jonnhy Clash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts