ππͺπ«π Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 22 hours ago, Marko said: Treba uvek staviti slike da se ne vidi nista sto moze da bas olaksa pogadjanje (ovde je jedna ''izdala'')Β Β Izdala, kada su mene izdale cvikeπΒ Β
Marko Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Ok, da prihvatimo da su na toj pretposlednjoj slici cvike bas bas zatajileΒ π
ππͺπ«π Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 6 minutes ago, Marko said: Ok, da prihvatimo da su na toj pretposlednjoj slici cvike bas bas zatajileΒ π Β Β + sto suΒ vecinaΒ mesta/gradova vec prosli pa naci slike iz nekih je veoma tesko + stavljam slike sa google earth, jer na bilo koji sajt da postavim pa prekopiram mi izadje samo link ali ne i slika (ne znam zasto imam taj problem sa slikama i forumom)...Β
Doorn Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Ja slike uploadujem na Postimage, a onda direct link slike ovdje i sve je ok. Pokusaj.Β 1
Cilemile Posted July 23, 2019 Author Posted July 23, 2019 51 minutes ago, A sad said: Severna Afrika?Β Maroko?Β Β ne Β 41 minutes ago, Doorn said: Oman?Β Β ne
Cilemile Posted July 23, 2019 Author Posted July 23, 2019 11 minutes ago, A sad said: Somalija? Β tu smo.Β
Recommended Posts