Petkovic Miroslav97 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 15 minutes ago, hk1 said: ima srce i muda deset puta vece od uskokovica naravno, daleko od toga da to garantuje veliku karijeru 😄 Jeste hrabar, ima i Skole muda da krene nešto ludo, ali dzaba. Daj boze da grešim. 😁
Božidar Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 13 hours ago, hk1 said: ima srce i muda deset puta vece od uskokovica naravno, daleko od toga da to garantuje veliku karijeru 😄 Izvini, pises o decku koji je sinoc protiv Zvezde imao Mekdonalds statistiku?
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni su ovi klinci i malo stariji sto igraju po slabijim timovima ABA ligu za ove prozore iskreno vrh, i ne vidim te crne scenarije koji se ovde predvidjaju. Videli smo i u proslim utakmicama da im bolno fali kvalitet, ali im ne fali fizikalija i krvavih kolena, a to je mnogo bitnije nego kad smo pre par godina gubili od svih zivih zato sto drugi esalon mahaca peskira iz EL ne moze da uradi nista kad oni naidju na to tvrdo. I ne vidim da reprezentacija ABA slicna onoj protiv Svajcaraca ne moze da se pobije sa ovim Turcima. Naravno da su favoriti, ali ta ekipa je upravo ekvivalent te nase gde smo od nekih Nedovica ocekivali da se istaknu kad konacno dobiju prostor a oni prdnuli u cabar. Drugo, mi smo i sa ovom generacijom koja je na zalasku realno underachieveri. Ova reprezentacija koja se gradila u poslednjih 10ak godina je skroz realno trebalo da ima minimum dva zlata sa EP, ako ne i cela tri, a mi imamo nula. A underachieveri smo jer smo imali premalo igraca koji su znali da odigraju tvrdo kad treba, iako smo na papiru i veliki i jaki, u praksi smo dozvoljavali da nas gore reprezentaciju prebiju i pretrce, da se ne podsecamo sad sta se desilo na prethodnim evropskim prvenstvima. Imam veru u ove momke da ce figurativno poginuti na terenu, pa ako je to protiv Turaka dovoljno za poraz od 20 razlike stegnes ruku boljem i ides dalje. To mi je mnogo bitnije da znam nego kao nekad da racunam da li ce neki neostvareni igrac ipak pokazati da vredi, a to se nikad ne desi. 1 1
Recommended Posts