Old 666 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Personal foul. DEFENCE, No.88 . Roughing the referee. 15 yds. penalty. First down. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 4, 2020 Author Share Posted December 4, 2020 Ne znam koliki je prospekt lik bio, al kapiram da je zavrsio sa bilo kojom vrstom ozbiljnog fudbala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Gledao sam hajlajce Treja Lensa i vidim da za NDSU igra TE Josh Babicz. Kakva je verovatnoca da neko od tih klinaca dodje u klub iz Srbije ili da zaigra za reprezentaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Alabama baš jako krenula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 On 12/9/2020 at 3:32 PM, Sinan Bowie said: Gledao sam hajlajce Treja Lensa i vidim da za NDSU igra TE Josh Babicz. Kakva je verovatnoca da neko od tih klinaca dodje u klub iz Srbije ili da zaigra za reprezentaciju? Trudimo se da pronađemo takve ljude, ali za sada nismo imali uspeha. Hvala na informaciji svakako, inače i ja sam pronašao jednog koji možda vuče korene odavde, isto TE Tony Poljan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 9 Share Posted January 9 Jim Harbaugh je napokon osvojio National championship sa Michiganom , bio sam siguran da će se to dogoditi nakon što je u polufinalu pobeđena Alabama u onakvoj utakmici. Priča se da se naredne sezone vraća u NFL ali do tad neka se slavi zaslužena titula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 15 Share Posted September 15 Novi Manning is in the house, bratanac Peytona i Elija , dobio prvu ozbiljniju priliku sinoć i odmah isporučio, 4 TD , 223 yds plus jedan TD trčanjem od 67 yds Deluje mnogo brže, pokretljivije i atletičnije od svojih stričeva a ima isto tako dobru ruku. 2026 potencijalni prvi pik na draftu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts