Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted
On 12/9/2020 at 3:32 PM, Sinan Bowie said:

Gledao sam hajlajce Treja Lensa i vidim da za NDSU igra TE Josh Babicz. Kakva je verovatnoca da neko od tih klinaca dodje u klub iz Srbije ili da zaigra za reprezentaciju?

Trudimo se da pronađemo takve ljude, ali za sada nismo imali uspeha. Hvala na informaciji svakako, inače i ja sam pronašao jednog koji možda vuče korene odavde, isto TE Tony Poljan.

• Like 1
  • 3 years later...
Posted

Jim Harbaugh je napokon osvojio National championship sa Michiganom , bio sam siguran da će se to dogoditi nakon što je u polufinalu pobeđena Alabama u onakvoj utakmici. Priča se da se naredne sezone vraća u NFL ali do tad neka se slavi zaslužena titula

spacer.png

• 8 months later...
Posted

Novi Manning is in the house, bratanac Peytona i Elija , dobio prvu ozbiljniju priliku sinoć i odmah isporučio, 4 TD , 223 yds plus jedan TD trčanjem od 67  yds

Deluje mnogo brže, pokretljivije i atletičnije od svojih stričeva a ima isto tako dobru ruku. 2026 potencijalni prvi pik na draftu

• 4 months later...
  • 7 months later...
  • 4 months later...
Posted

Indiana šampion. Hoosiersima je ovo prvi national championship u istoriji. (Heisman Trophy winner, Mendoza, naravno bio player of the game, u gradu svog detinjstva ostvario san svakog tinejdzera koji se ozbiljnije bavi sportom). Fernando je ispostaviće se, napravio najpametniju moguću odluku, kad je u transfer portalu decembra 2024, nakon dve sezone u Kaliforniji, napustio Golden Bearse i preselio se u Bloomington. Sa druge strane Carson Beck je, nakon dve titule u Georgiji, '22 i '23, imao šansu da uzme i treću sa Miamijem. Ovim finalom se završava jedna od onih savršenih sezona neke ekipe. U početku su im male šanse davane, međutim kako je sezona odmicala bivalo je sve očiglednije, da su ne samo u top10 favorita, nego i da mogu da podignu trofej: Za celu 16:0 sezonu, imali su samo nekoliko neizvesn(ij)ih mečeva, osim samog finala, bili su to još mečevi protiv Buckeyesa na zatvaranju regularke, mesec dana ranije protiv Penn Statea i u petoj nedelji protiv Iowe, svi ostali mečevi su bili ili rutinski ili blowoutovi, od kojih su dobar deo oni od 30-60 razlike... 

Videćemo šta će biti na draftu za par meseci - Koga će uzeti Raidersi, koga Jetsi a koga Titansi i Cardinalsi...

Spoiler