DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, djura.net said: Citam sta je Sijarto izjavio, i ako su mu reci tacno prevedene, ja samo mogu da zakljucim da on ne zna gde se nalazi. Bukvalno sam sokiran kakve gluposti je u stanju da izjavi neka tako bitna osoba koja ima mandat i priliku da odlucuje o sudbinama miloona ljudi. Za ovog je i nasa ministarka ozbiljna osoba. A šta drugo očekivati od Orbanovog kokošara? Možda ima malo bolje oblande od onih u Ćacilendu, ali ista je to ekipa. 1
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, Tex_Willer said: Orbanu pred izbore je ostala jedino maksimalna radikalizacija, mene čak nebi čudilo da isceniraju ,, napad Ukrajine" na Madjarsku, jer već gomila vojsku na istočne granice... To bi teško prošlo jer u Mađarskoj ide narativ da Ukrajina jedva drži liniju fronta i da nema dovoljno ljudstva. Teško bi iko poveravao u taj fake napad. To bi ga koštalo kao i ta seks afera koju je odradio.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Klotzen said: To bi teško prošlo jer u Mađarskoj ide narativ da Ukrajina jedva drži liniju fronta i da nema dovoljno ljudstva. Teško bi iko poveravao u taj fake napad. To bi ga koštalo kao i ta seks afera koju je odradio. Ne znam način rada Petra Madjara, ali iz meseca u mesec mu uzima glasace, baš jezgro Fidezsa ne samo apsitente.
Recommended Posts