Zvezdinho Posted June 19, 2021 Author Share Posted June 19, 2021 Svaka cast ovom liku u ligi koji je uspeo da uklopi budzet i za Maksa i Pereza i Red Bul, Gasli, Noris i Okon, jer sad ne moze ni sa 6 sacuvanih izmena da sklopim takav tim, jos Perez moze da bude turbo driver. Ne mogu nista da promenim u timu zbog budzeta, dzabe mi stoje neiskoriscene izmene iz prethodnih kola. Ajd barem sam Sainza TD za sad pogodio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 (edited) 12 minutes ago, Zvezdinho said: Svaka cast ovom liku u ligi koji je uspeo da uklopi budzet i za Maksa i Pereza i Red Bul, Gasli, Noris i Okon, jer sad ne moze ni sa 6 sacuvanih izmena da sklopim takav tim, jos Perez moze da bude turbo driver. Ne mogu nista da promenim u timu zbog budzeta, dzabe mi stoje neiskoriscene izmene iz prethodnih kola. Ajd barem sam Sainza TD za sad pogodio. To sam ja, jbg Zveki, zato sam ja prvih par kola tavorio na dnu skupljajući novac da bih sad krenuo u pohod na prvo mesto overall. Prošle godine sam bio 100 i neki, sjebao me Ferstapen na VN Sahira ili kako se već zvao Bahrein 2, inače bih bio i u TOP 50 sigurno. Edited June 19, 2021 by Jurgen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 20, 2021 Author Share Posted June 20, 2021 23 hours ago, Zvezdinho said: Ne mogu nista da promenim u timu zbog budzeta, dzabe mi stoje neiskoriscene izmene iz prethodnih kola. Ajd barem sam Sainza TD za sad pogodio. Sto sam pogodio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 27, 2021 Author Share Posted June 27, 2021 Niz ''pogadjanja'' TD se nastavlja , Gasli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 13, 2021 Author Share Posted December 13, 2021 Cestitke Petrovic Racing timu na tituli, ja zadovoljan sa 2. mestom, mada je moglo i bolje bodovno da sam finis sezone malo bolje ispratio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 Hvala Zveki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts