Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Portugal pobedio Švedsku u meču za 5. mesto golom u poslednjoj sekundi.
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ova dvojica komentatora su nekad gotivili Hrvate i navijali za njih, sada pošto je Hrvatska umešana u obojenu revoluciju komentarišu njihove napade ko da vode dokumentarni program. Inače su okej, nisu iritantni.
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 17 minutes ago, Volter said: Ova dvojica komentatora su nekad gotivili Hrvate i navijali za njih, sada pošto je Hrvatska umešana u obojenu revoluciju komentarišu njihove napade ko da vode dokumentarni program. Inače su okej, nisu iritantni. Ko je mazohista kao ja, na rts2 ima Strajnaru, čovek komentarise u stilu druže Tito mi ti se kunemo.
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ma i on me nervira, čak je i zabavan. Uhvatili ih Nemci u mašinu, 6 razlike.
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Nemačka odbrana je trenutno savršenstvo. Kako Kester, Gola i Fišer igraju odbranu to je poezija. Četrdeset minuta rukometa bez i jednog isključenja za obe strane. Edited 4 hours ago by Stiletto 1
Recommended Posts