Stiletto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 29 minutes ago, Ne sam Safete said: Gdje se gledaju Senke? TV Nova. U subotu bila prva epizoda, večeras je druga, sutra treća. 1
djole Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 49 minutes ago, Ne sam Safete said: Gdje se gledaju Senke? Najbolje nigde 😁 Da li sam ranije samo bio slab na seriju jer se tako nesto prvi put pojavilo kod nas pa mi nije nista smetalo, ali ova prva epizoda nove sezone mi je bila jeziva. 80% dijaloga se svodi na "ne seri", "koji si ti sad qrac" i slicno. Bilo je toga i pre, ali ne bas ovoliko. Generalno su mi dijalozi bas slabi. Novi likovi isto neubedljivi, pogotovo Pikac i Bandovic. 1
Ne sam Safete Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Daćemo joj šansu ... Ali kad sve epizode budu dostupne.
Stiletto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 10 minutes ago, Ne sam Safete said: Daćemo joj šansu ... Ali kad sve epizode budu dostupne. Ako imaš SBB, za soma dinara možeš da odgledaš odmah sve epizode.
Ne sam Safete Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 5 minutes ago, Stiletto said: Ako imaš SBB, za soma dinara možeš da odgledaš odmah sve epizode. Biće na stremio-u 🙂 Nisam ga davno instalirao ne znam šta sam čekao. Sve ću platforme odjaviti.
Mina D. Harker Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 29 minutes ago, djole said: Novi likovi isto neubedljivi, pogotovo Pikac i Bandovic. Uvijek sam popustljiva prema svome zemljaku, ali šta je onaj akcenat?? Ili tačnije više njih. Pikac isti problem, lik govori savremenim beogradskim, pa još pojačano na Cane.
Klotzen Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago To sa saveremenim akcentima je odavno problem u našim filmovima. To me je ubilo u onoj seriji Aleksandar, ne mogu da verujem da mlađi glumci ne mogu da odglume akcenat. Ovi stariji uglavnom ok to odrade. Pikac ni meni nije bio ubedljiv ali mi je Bandović bio odličan. 2
Helena Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Sad sam se setila Dubravke Mijatović u Nemanjićima, koja katastrofa od bg govora u istorijskom epu 😑
Klotzen Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Bilo je naznaka u prvoj epizodi ali sada mi se definitivno čini da se vuče paralela između Stojadinovića i Vučića. Krađa na izgradnji puta za Mađarsku da bi se platili izbori .....
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bandović je odlučan glumac, ima gravitas, i često igra uloge nasilnih ili prijetećih pojava (koliko sam ga gledala). To mu dobro leži. Moja kritika je bila za mješavinu akcenata koju ne prepoznajem, mada nije kao da sam stručna za tu oblast. Oslanjam se samo na svoje uho. Možda bih nešto slično mogla da kažem i za tvrdi hercegovački Gorana Bogdana koji se ovdje prirodno uklapa, drugdje baš i ne. Primjer, film Otac. Istovremeno, obožavam ga kao glumca, strahovito harizmatičan, komanduje scenom. Tako i u seriji. Bumo vidli kako će Biković da odigra Tita, fizički je dosta ljepša verzija (kao i sve ekranizovane verzije Tita, doduše) 😄
Klotzen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bandovićev lik je malo više stereotipan pa to bode ali on ga igra odlično za moj ukus. Pikac mi je nekako isuviše mekan za tu ulogu, ja bih recimo zamenio mesta pa ovaj što glumi inžinjera da igra Gazdu a pikac da igra Inžinjera.
Recommended Posts