Janne240 Posted February 16 Author Posted February 16 Ne znam da li je radjen rimejk filma Rolerbol iz sedamdesetih sa Dzejms Kanom?...gledajuci brzo klizanje na kratkim ovalima asocira me na tada futuristicku viziju mortal kombat sporta sa klizaljkama ili rolsulama...rimejk ili nastavak bio bi zanimljiv za pogledati.
Stiletto Posted February 16 Posted February 16 36 minutes ago, Janne240 said: Ne znam da li je radjen rimejk filma Rolerbol iz sedamdesetih sa Dzejms Kanom?...gledajuci brzo klizanje na kratkim ovalima asocira me na tada futuristicku viziju mortal kombat sporta sa klizaljkama ili rolsulama...rimejk ili nastavak bio bi zanimljiv za pogledati. Nažalost, rađen je. https://m.imdb.com/title/tt0246894/?ref_=ext_shr_lnk 1
HAMMER Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago imao sam bas niska ocekivanja od andora jer verujem da je zaista nemoguce ista vise iscediti iz starwars tajmlajna koji ide sa skajvokerima ali kakav zajeb. u moru sranja koje su prezentovali u poslednjih 15ak godina andor je zaista remek delo i vrhunski upotpunjuje jos jedno remek delo, rog van. kakav biser u moru gluposti koje su snimili od kad je dizni preuzeo, kapa dole. pored puta mandalorijan je takodje njesra.
Recommended Posts