Jump to content

Australian Open 2020.

Recommended Posts

Posted

Gledao sam Cicija manje vise ceo mec...Milos je odigrao svoju jedinu mogucu partiju, ono sto igra ceo zivot...pa dodju big3 i pokidaju ga...Cici nije pojma imao, kao sto Boksi kaze, sta da radi...no game plan. I uz odlicne procente Milosevog servisa, to bi bilo to.

Posted
56 minutes ago, NMX said:

FedFan nevernici :classic_dry:

Nesto si rekao?

Dovoljno mi je da ga vidim da znam kako ce da prodje. A ovaj ne pusta.

E da ovako kad gubi igra i protiv drugih top tenisera ne bi mu top 40 bio najbolji plasman u zivotu.

Posted

Napisano na 40-40 kad se ovaj raspada, ne moze servis da ubaci. Da li mislite da moze da zadrzi svoj servis do kraja?

A kako ovaj servira tesko da ce imati neke sanse za brejk.

Posted

Ja ne mogu da verujem da na egal rezultatu u petom setu protiv jebenog Milmana ste u fazonu, covek sa 20 GS titula nema sanse [emoji23]
Pa ovaj nije odigrao meceva u 5 setova koliko Federer ima Slemova , stvarno lol.

Posted

Nije to bitno uopste, gledam mec. Ovaj nije napravio 40 gresaka u pet setova, Federer duplo vise, a i kad dobro napadne incidentno, ovaj sve vraca. Bolje servira od Federera. Manje poklanja od Federera.

Treba bas cudo da se desi da Federer ovo dobije.

Posted
1 minute ago, NMX said:

Nisam siguran ali mislim da je Mek ovaj sto komentarise na Eurosportu...kakvo navijanje za Feda :kece:

Sad ušao da napišem, neprijatno koliko navija za Feda