Jump to content

Thomy

Član foruma
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Thomy

  1. 1 hour ago, Hamilton said:

    A odmah na b92 izjava onog Gubavca grbica koja veze sa mozgom nema...kako USA sportisti ni ne idu na doping kontrole i kako ‘state department’ garantuje da su cisti. 
     

    kakve nebuloze ovog gubavca rusofila. 
     

    edit: nista ovaj retard medvedev nije proznao vec je samo ublazio ocigledno rekavsi kako ‘postoje problemi sa dobingom’. Alo some, vi, drzava direktno stojite iza te muljacine..organizovano i sistematski. 
    a onda dalje staro dobro rusko naricanje - antiruska histerija kme kme. More mrs u 3pm!

    Grbic je ili glup ko noc ili samo rusofilicarsko pokvaren ovo izjavljujuci! Pa barem on kao profi sportista zna kako ide doping test! Prvo i prvo Wada NEMA laboratoriju! Ona samo akredituje laboratorije po drzavama a plus svaka drzava ima svoju antidoping agenciju, rusada ili usada itd... wada samo pravi listu nedozvoljenih sredstava! Uvek se antidoping test vrsi u drzavama gde se takmicenja odrzavaju. Pa rusi su u sociju menjali uzorke bogtehebo!!! Pa to jos nikad niko nije radio! A apropo lensa i marion, pa njih je uhvatila americka agencija! Lensa nisu uhvatili u francuskoj iako je bio testiran x puta! 
    Kako vanju nije sramota!

    • Like 2
  2. On 12/2/2019 at 5:07 PM, Don Laki Juan said:

    Ovi Englezi su prošle godine bili 4. na SP, Hrvati 2. 

    Jedino što prolaze 2 ili 3 reprezentacije, pa je opušteno, ali da su Englezi - Englezi, a Hrvati u padu, nikako ne pije vodu. Hrvati jednostavno ovako igraju kvalifikacije, zašto je to tako, verovatno će ti reći neko ko bolje poznaje mentalitet igrača. A Englezi na svom terenu su teško savladivi, možda samo Hrvati imaju šansu, zbog tradicije.

    Kad pogledas kvalifikacije, uvek se hrvatska provlacila. Za sp2018 igrali su baraz sa grcima. Samo ipak imaju pobednicki mentalitet, da kad i lose igras prodjes, pobedjujes. A turnir je vec nesto drugo. Ipak hr ima ozbiljan kvalitet. Bice englezima cupavo. 
     

    edit: a englezi upravo obrnuto! Kvalifikacije ok, a turnir useru

  3. 10 minutes ago, Cilemile said:

    Večeras Euro osigurali Njemačka, Nizozemska, Hrvatska i Austrija. 

     

    Iz jugoistočne Evrope Izravan plasman ostvarili samo Hrvatska i Turska, neki još mogu kroz play off, ali neke reprezentacije (Crna Gora, Bugarska, Grčka, BiH) su odigrale zaista katastrofalne kvalifikacije. 

    Odigrala i srbija. Primiti 15 golova, gol u svakoj utakmici. 
     

  4. 15 minutes ago, ZiS said:

    Ovo sto je kolega iz Sarajeva napisao...Bosna nema trenera, bar ne ozbiljnog...Robi je za mene personifikacija fudbala i igrac kog sam mozda i najvise voleo tokom detinjstva ali ozbiljan fudbalski trener nije niti ce ikad biti...

    Ma mozes i konzilijum 10 najacih trenera da doneses. Od cega da napravis tim? Od (sem dzeka i pjanica) bukava nema fudbala. 

  5. 8 hours ago, Mensur Dogan said:

     

    Tesko. Bice ko i Crna Gora. Budu kanta za napucavanje, pa hit u jednom ciklusu u grupi sa jednom i po reprezentacijom (1 Engelska i 0.5 Ceska), pa opet kanta za napucavanje u sledecim ciklusima.

    S cim da budu konkurentni? Da imaju Albance iz Svice, islo bi, ovako s Rasicom, Muricijem i s drugoligaskim igracima i igracima s tribina - utopija.

    Ne verujem da ce biti kanta. Imaju bazu odakle da crpe igrace. A i buduci svajcarci ce poceti igrati za njih. Dizace se polako. Ostaje im jos baraz lige nacija. Moguc odlazak na evropsko

    • Like 1
  6. 11 minutes ago, Mensur Dogan said:

    Precka Ceha! :lol_2:

    Najbolja utakmica definitvno veceras! Ludnica prava trenutno. :lol_2:

    The i to bese End. :lol_2:

    Unisti ih Kralj, jel srpski ili ceski, isto im se fata... :lol_2:

    ali svaka im cast za borbu u kvalifikacijama! Bice to ok za koju godinu.

  7. 1 minute ago, Mensur Dogan said:

     

    Kakva bolan izdaja :lol_2:

    Golman kasni na loptu, napadac je prvi dodiruje, sudar, drugi Ceh posprema u gol, sudija pokazuje na centar, protesti, pa ponistavanje. :lol_2:

    Evo 1:1 :lol_2:

    Okrenuce ovo Cesi, igraju viktorije trenutno, goste jedino spasava kakva frljoka.

    Gdje im je Murici? Nema ga vidim u rosteru. On je jedini kadar nesto izmislit u 1 na 1...

    Povredjen

×
×
  • Create New...