Jump to content

Davidović

Član foruma
  • Posts

    251
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Davidović

  1. On 2/6/2020 at 11:11 AM, greenenvy said:

     

    Meni najizglednije deluje TT i posle da ga produzi sledece godine za neki ok novac. Van toga ne vidim sta bismo mogli. 

     

    Mada iskreno ne bih davao Smarta za njega.

     

    Ostavo bih ovako kako je, pa da probamo PO u boljem ritmu. Zasad sezona izgleda super (van ovih uzasno ucestalih sitnih povreda).

    Mi smo za jednog centra dobrog , ne all star , ali dobrog daleko od nekog ozbiljnog rezultata. Nadam se da je i Ainge toga svjesan.

  2. Kobe , kao veliki protivnik na terenu , kao navijac ljutog rivala tvog kluba moram da izrazim svoje zaljenje zbog gubitka takvog velikana.Svi mi navijaci Celticsa kojima si snove rusio svojim sutevima. Redovno si nas zatrpavao i cesto dovodio do ludila. Tesko nam je bilo gledati te na tronu 5 puta i uvek bismo pomislili kako bi dali sve da te sledece godine skinemo s njega. Da , uspeli smo to 2008.godine , ali i tad si odigrao fantasticnu sezonu i poneo titulu najkorisnijeg igraca. Toliko si veliki , da svi brojevi , sve titule ne mogu stati na jedan obican papir. Ti si nesto vise , ti si mit , ti si legenda , ti si uzor , ti si idol , ti si vlasnik brojnih epiteta i to sve u superlativima. Zbogom najljući rivalu , zbogom legendo košarke , zapravo zbogom gospodine Košarka. Sa Havličekom , gore negde nastavi epsko rivalstvo. Iskreno saučešće porodici i svim navijačima Los Andjeles Lejkersa od najvećeg rivala. Giana , mozda nemam o tebi sta da kazem , a to je zapravo i najtuznije , sto nisi zivela dovoljno dugo da bi o tebi moglo da se prica kao o tvom ocu. Jos jednom , najiskrenijie saucesce , legendo pocivaj u miru.

    • Like 1
  3. Previse su kelti velika fransiza , najveca u NBA. Inace prekinuli smo negativan niz protiv najveceg rivala i to na kakav nacin. Inspirisani svi , sjajna partija na obe strane terena i na kraju plus 32. Osramotili smo Lejkerse , ako nas ovo ne trgne ne znam sta ce.

    • Like 1
  4. Veci je smrad u svakom smislu i svakom pogledu branko lazic nego FC3. Znate onaj osecaj kada se u nekoga duboko , ali duboko razocarate? E ovo je taj osecaj , igrac koga sam obozavao zbog spartanskog duha i zbog toga sto je krv na terenu davao za Zvezdu , sada ga smislit ne mogu. Licemer i ološ odvratni , porasla mu muda kada je gazdin sin u pitanju , ali kada treba braniti Alena Omića koji je takodje u to vreme bio njegov saigrač ćutao je kao pičkica , nije ga se ticalo , a i tad je bio kapiten čisto da podsetim. Smradu jedan ljigavi , za mene si mrtav.

    • Like 9
    • Ha-ha 2
  5. Sad mi , navijaci Zvezde , one narodne Crvene zvezde, ne neke privatne u sta se sad pretvorila treba da budemo ujedinjeniji nego ikad i da vratimo Zvezdu nama. Ovo sto provodi ćoravo govedo je udar na zdrav razum , sem njegovih botova i sendvičara niko ga normalan ne može podržati u ovoj bolesnoj nameri da nas satre da kraja.

  6. 4 minutes ago, mmajstor said:

     

    Svaka cast, ali nama treba trener koji ce da nas vodi u Evroligi... znaci da ima neko priblizno iskustvo iza sebe. To nije Evrokup iz 2012 koje je znatno slabije takmicenje nego sto je sada.

     

    Nama treba trener koji ce da nas vodi do titule u Aba ligi i da izdrzi pritisak sve jacih klubova u regionu. Zdovc to ne zna i nikada nije osvojio Aba ligu.

     

    Nama treba harizmaticni trener koji ce umeti svojom energijom da napravi sto jacu vezu izmedju tima i navijaca, a kao posledicu da pune tribine i kada tim gubi. Zdovc to nema u sebi.

     

    Za nas ne treba da trener ima "neke" rezultate i "neko" iskustvo iza sebe, pa da eto budemo zadovoljni posto Alimpije i Gavra nisu cak ni to imali... vec nam treba tacno odredjeno iskustvo i tacno odredjeni rezultati koji jedino mogu da garantuju da taj covek ima odgovaraju know-how i autoritet. Jer ovo nije ni Bosna ni Cedevita vec Zvezda koja puca na vrh. Barem ja to tako dozivljavam. Zdovc je zonska liga trenera i za nas je samo pod uslovom da je i nasa mera zonska liga a ne evroliga.

     

    Zato Nebojsa treba da ode zajedno sa njim jer je nesposoban u selekciji trenera... ili mozda samo tendenciozan ali na stetu kluba i svih nas kao navijaca. Dosta vise bre. 

    Od reci do reci , potpisujem.

  7. 1 hour ago, kalistenika u rutini said:

     

    rsbovci da nekog biju? :lol_2: 

     

    zar oni nisu najobicnije strine koje samo treniraju strogocu na njihovom forumu?

     

    valjda su delije zaduzene za zavodjenje reda po tribini? bar je tako bilo pre.

     

    msm, sta kao vesiceva zena ce nekog da bije, ona je bese admin na rsbu? :classic_biggrin:

    Slazem se. Najgovnarskiji forum pa verovatno na celom internetu.

  8. Ove partije Reptorsa za mene nisu iznenadjenje. Ovo je samo dokaz koliku su oni širinu imali u šampionskoj sezoni. Siakam pravi lider ekipe. Ove sezone napravili su iskorak igraci poput Van Vlita i Anounobija. Tu je ove sezone fenomenalni Lauri , a kao ispomoc je odlican i Pauel. Ne treba zaboraviti ni sampiona sveta Marka Gasola. Kompaktna i duboka ekipa i bez Kavaia. Ne znam koliko mogu uspeti u nameri da ponove proslosezonski uspeh , ali svakako su zajebani ko kratko ćebe , iskristalisao se lider ekipe i to je nešto što je ključno , zna se koja je čija uloga. Opet će ih biti zabavno gledati i bez Kavaia.

    • Like 1
×
×
  • Create New...