Jump to content

Markoo

Član foruma
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Markoo

  1. Šta znam i meni se javlja to tankovanje nekako u podsvesti ali opet igra fantastično, juče je odradio oba meča više nego lagano, u oba meča drugi set je razbio. Još večeras igra poslednji meč, odmorniji je i još nema poraz od Del Potra na sljaci.

     

    Svakako meč dana Cicipas i Federer. A i na meču Verdasko i Nadal bi moglo da bude zanimljivo.

  2. Šteta za Portland, imali su svoju šansu i prava je prilika bila za brejk ali su ispustoli dobru prednost u trećoj četvrtini. Dobra partija Set Karija. Čini mi se da Voriorsi samo malo ubace u veću brzinu i bez problema razbiju protivnika.

     

    Mislim da ce ovo Voriorsi završiti u Portlandu bez poraza.

  3. Da vidimo kasnije da li može Portland dobiti bar jednu utakmicu, ako ništa serija da bude zanimljivija. Voriorsi jesu veliki favoriti i za sam naslov prvaka ali ako Lilard poludi i Kanter zatvori bar malo reket mogao bi Portland i do brejka.

     

    Sigurno zanimljiv meč u najavi. 

  4. Realno i Zajonu je neverovatno da je upao u Nju Orleans, pored Njujorka gde ga je videla vecina ljudi pa i on sam. Sad će morati da se zeza po Orleansu, dok će verovatno Obrvu trejdovati. Ako su Pelikani pametni pa da iskoriste ovu situaciju pa da naprave dobar tim i bez Obrve, sa Zajanom.

  5. Ja koliko sam shvatio iz ovih epizoda do sada, Varis je hteo da otruje kraljicu Deneris a ubijen je jer je prenenosio istinu o Dzonu i njoj.

     

    I mislim da je razlog ovog totalnog ludovanja Deneris, njen gubitak Dzore i Misandei.

    • Like 1
×
×
  • Create New...