Jump to content

oʞɐdoɐu nɾ

Član foruma
  • Posts

    2,541
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by oʞɐdoɐu nɾ

  1. 21 minutes ago, Chaos Is Me said:

    Plavšić definitivno ima putera na glavi i ne može se opravdati njegov lični animozitet prema određenim igračima koji prevazilazi granice profesionalnosti, a koji izbija neskriveno iz nekih njegovih komentara. Takođe, nepogrešivo je da ima mnogo veću toleranciju prema domaćim vedetama i da se mnogo teže odlučuje da "udari" na njih. Međutim, za ovih poslednjih nekoliko dana mu skidam kapu jer je mnogo lakše skriven iza nicka na forumu prdeti u prazno ili kao 99,9% njegovih kolega novinara zauzeti konformističku poziciju, samo da se ne zameri nikome. Nebojša Čović je opasan čovek, deo vladajućih struktura već decenijama i ipak treba dosta petlje u ovom slučaju samo raditi svoj posao, što je Darko uradio. Meni su bile smešne priče da je on neki Čovićev bot, takve komentare nikad nisam uzimao za ozbiljno. Morate se staviti u kožu novinara koji udara u osinjak, pa makar to bio samo jebeni sport. Tako da Plavšić je ovde svakako pozitivan lik i neka je nasekirao udbaša, jako sam žalostan zbog toga. Nadam se da neće trpeti neke posledice jer čovek radi svoj posao, ali ga već vidim kao nepoželjnog za komentarisanje KKCZ utakmica naredne sezone i veliki povratak Ilajdže Kovačića koji se kao novinar nikad nije ni bavio bilo čime što bi moglo da ga kompromituje kod glavonja.


    Apsolutno. Jebo me onaj ko me natera da pogledam ovu emisiju. Čović je ozbiljan psiho. Ovo baš prelazi granice normalnog. 

    • Like 9
  2. Darko Plavšić je prešao put od podguzne muve, do nekog ko sme da izadje na crtu ovom bolesniku Čoviću i da mu kaže sve što mnogi misle, a nemaju muda da kažu. Plavšiću i Kuzmanoviću nikad neću preći preko konstantnih kritika stranaca, dok je Filipinjo i domaća osnova uvek “vukla”. A za ovo danas mu hvala. Pokušao je, ali sa poludelim udbašem jednostavno ne možeš da polemišeš normalno. 

    • Like 4
    • Ha-ha 1
  3. 7 hours ago, City said:

    Da, da..morace zestoko da im plati da ne oduvaju rutinski Larkina, Clyburna...i ostalu boraniju iz Efesa.


    Verovatno nisi gledao utakmice sa npr. Barsom, gde smo bili egal do kraja, izgubili 5 razlike, pa sa Olimpijakosom dva puta egal, pa Fener razbili 30 razlike kući i dobili 9 razlike u Carigradu. iako su to trenutno bolji timovi od Efesa. Ali dobro, barem si pokušao da ispadneš duhovit. 

    • Like 1
×
×
  • Create New...