Jump to content

Sen

Član foruma
  • Posts

    554
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sen

  1. Alex Pereira vs Ciryl Gane - to bih voleo da vidim.

     

    Alex je rekao da želi da se oproba kao heavyweight, Dana je nešto protiv toga... al' ako dođe do toga, nadam se da će mu prvi protivnik biti Ciryl.

     

    IMO, Ciryl Gane bi bio favorite, ali mislim da bi bilo veoma zanimljivo. Štaviše, ako Alex stvarno bude rešio da se oproba kao heavyweight, onda nema boljeg i zanimljivijeg od Ciryla.

  2. 18 minutes ago, mr clutch said:

     

    Mark Coelman me je sa ovim ulaskom u kadar podsetio da mu ovde bacim masivan rispekt za ono kako je herojski spasao zivote svojih bliznjih u pozaru.

     

    Kad sam vec tu i celu noc pisem, da napisem i ono sto je najbitnije od svega.

     

    Istinski heroj.

     

    Legenda. Kada ga je Fedor svojevremeno dobio, pa kada je rage-ovao i udarao u zid (čuveni "roid rage") - sećam se da sam ga "ismejavao" (što je bilo skroz pogrešno, jer sam tek kasnije, kroz intervjue, video da je u pitanju dobar lik). Doduše, to je bilo pre dve decenije. Prošao je pakao nakon što se "penzionisao", razne probleme u privatnom životu, uz težak alkoholizam. Izgubio je i brata sa kojim je bio nerazdvojan - Kevina Randlemana. Bio je skroz potonuo. Sada se to popravilo. Drago mi je da su ga se setili.

     

     

    • Love 1
  3. 13 minutes ago, BattleBender said:

    Rakic je atleta, hardworker koji je naucio da izvodi udarce sa nekom fundamentalnom tehnikom.

     

    Ne znam, ne bih sada da ga "pljujem" kada je izgubio (da je dobio, sigurno bih slavio), ali ovo što si napisao je tačno, to je negde i moj utisak. Atleta i hardworker.

    Što se tiče ove borbe, Rakić je dobro odradio prvu rundu, ali mislim da je malo "osetio" strah/šok jer je Jiri i dalje išao napred i pokušavao da mu skine glavu...

     

     

    • Like 1
  4. On 4/11/2024 at 2:20 AM, Sen said:

    1. Fugueiredo.

    2. Bobby Green

    6. Holm

    7. Sterling (btw, Sterling mi je baš antipatičan, iritantan... tako da - nisam ga naveo jer navijam za njega, čisto da bude jasno ;))

    8. Jiří (navijam za Rakića, ali mislim da Jiří dobija (e sad, da l' na odluku ili neki (T)KO, bem li ga...). BTW, Rakić mi je postao malo odbojan zbog onih uvredljivih ispada u vezi češke zastave, a pre toga na račun Brazila...

    10. Charles Oliveira

    11. Gaethje (navijam za Max-a)

    13. Takođe nemam pojma...

     

    Za sad dobro, još dva pogotka i prevazišao sam sebe...

  5. 7 hours ago, BattleBender said:

    Ajmo predictions za ceo card!

    Evo moje, solidno navijacke:

    1. Fugueiredo - Cody Garbrantd 
    2. Bobby Green - Jim Miller 
    3. Jessica Andrade - Marina Rodriguez (Mislim da je mnogo dobra)
    4. Jalin Turrner - Moicano (Jalen je ce biti top5 sigurano, samo ako uspe da spusta kilazu. Mociano fajter, ali nedovoljno dobar skillom za Turnera)
    5. Sodiq - Diego Lopes (Sodiq mi je silly fighter)
    6. Holm - Kayla Harrison (jebes mi mater, evo nek ide Kayla, kupio sam hajp o njoj)
    7. Kattar - Sterling (Sterlingu odgovaraju pre svega nizi borci, jer dobija na duzinu udova i tako uzima ledja. Kattar je u standup osetno bolji, mislim da ce uspeti da odbrani td Alja)
    8. Jiri - Rakic (Ajde Rakic malo navijacki, a malo i ovako. Mislim da je smisleniji borac za nesto malo. Mislim da su obojica nedovoljno talentovani borci za sampiona, i da su dobri samo fizicki specimeni. Jiri je divljak od borca, pun rupa u svom standup-u)
    9. Bo Nickal - Brundage (mada bih voleo da popije upset. drkadzija je)
    10. Charles Oliveira - Arman Tsakuryan (Nazalost, iako mi je i Arman gotiva. Mislim da je Arman next champ. Ne znam sto je Charles prihvatao mec sa njim. Mogao je vrsi kampanju za mec sa Gamrottom, Hooker-om, i da posle toga ceka title fight. Uzeo je najgori moguci matchup. Ali to je on, car, zato ga svi volimo)
    11. Gaethje - Max ( Jeste pre svega navijacki, ali mislim da Max ima svoje sanse. Maxa obozavam, Gaethje mi je jedan od najantipaticnijih likova u UFC-u celom)
    12. Zhang Weili - Yan (Skipovacu verovatno ovo Dana-ino sranje i pokusavanje da zrtvuje diviziju kako bi dobio China trziste. Postalo je degutantno)
    13. Pereira - Jamahal Hill ( jbmlg...)

     

    Malo se razlikujemo, mada ja mislim da više omanem nego što pogodim...

     

    1. Fugueiredo.

    2. Bobby Green

    6. Holm

    7. Sterling (btw, Sterling mi je baš antipatičan, iritantan... tako da - nisam ga naveo jer navijam za njega, čisto da bude jasno ;))

    8. Jiří (navijam za Rakića, ali mislim da Jiří dobija (e sad, da l' na odluku ili neki (T)KO, bem li ga...). BTW, Rakić mi je postao malo odbojan zbog onih uvredljivih ispada u vezi češke zastave, a pre toga na račun Brazila...

    10. Charles Oliveira

    11. Gaethje (navijam za Max-a)

    13. Takođe nemam pojma...

     

     

     

    • Like 1
  6.  

    Što se tiče novog premijera, dobro bi bilo da to bude Toma Mona, a idealno Irena Vujović. 

    Tako odgovornu funkciju treba da obavljaju samo najbolji od nas, oni koji se ne plaše odgovornosti i obaveza.

    Siguran sam da će naš predsednik napraviti najbolji izbor, kao što to uvek radi.

    Živela Srbija!

     

    • Like 1
  7. 1 hour ago, DJ_Vasa said:

     

    A šta je uradio osim što je tapkao loptu? Omogućio orgazam onima što u životu nisu ništa uspeli, osim da isti doživljavaju uz utakmice i... šta još?

     

    Ima li neke ideje o organizaciji gradskog saobraćaja, sređivanju infrastrukture, parkiranju i vožnji kroz grad, uređivanju grada, parkovima, zelenim površinama, gradnji ili nečemu što spada u domen upravljanja gradom?

     

    Ima li možda nekog iskustva u bilo kakvom sličnom poslu osim tapkanja lopte?

     

    Hajde da budemo realni, to što neko tapka loptu i zabija koševe, golove i slično je samo zabava, ali upravljanje gradom je malo ozbiljnija priča.

     

    Baš tako! J*beš državu u kojoj su kladionice na svakom koraku, j*ebeš narod koji bi promenio kriminalnu vlast samo za neke fudbalere, košarkaše i druge pikače lopte (jer su ti isti pikači lopte "usrećili narod").
    Idiokratija.

    Rekao bih otprilike nešto slično što i Malnar od 0:24 pa nadalje...

     

     

    • Like 3
    • Love 1
×
×
  • Create New...