Jump to content

hummingbird

Član foruma
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hummingbird

  1. 1 minute ago, Kooineeperk said:

     

    Nisi mi odgovorio na prvo pitanje - ko je kriv sto je Srbija zavijena u crno 90ih godina? 

     

    Рекла бих НАТО пакт који нас је бомбардовао, а ти? :mad:

    • Ha-ha 4
  2. 1 minute ago, Kooineeperk said:

    Daj molim te reci nam ko? Ozbiljno pitam - ko je zavio Jugoslaviju i pre svega Srbiju u crno? 

     

    I uz to, sta je konkretno SPS uradio od 2000. na ovamo? Daj nesto konkretno a ne opsta mesta. 

     

    Погледај око себе! :classic_smile: Зар не видиш скоро дупло веће плате? Зар ниси чуо колико земаља је променило свој став о Косову? Зар земља не изгледа лепше, здравије, уредније? Зар си за то да се лопови који су све опљачкали врате на власт? :smiley26: Нећемо то дозволити! :mad: Србија ће и даље да јача, да се развија, да расте! :thumbsup:

    • Love 1
    • Ha-ha 2
  3. 1 minute ago, JohnnyDragon said:

    Ozbiljno?

    Član si sekte koja je celu ex Yu zavila u crnilo, igralo se sa ljudskim životima, dostojanstvom, osnovnim životnim potrebama?

    U 2022 vas ima??

    Jbt ja sam bio ubedjen da SPS nema prave članove, da je to imaginarna stranka posle svega onog 90tih!

     

    Зна се ко је то радио! То сигурно није била Социјалистичка партија Србије! :mad: Наша партија је у партнерству са председником Вучићем толико тога урадила за ову земљу, толико тога за наше раднике, најстарије суграђане, нас младе и наше родитеље! Народ Србије види све то, цени и показује то на изборима. Лично сам убедила своје родитеље да изађу и гласају за број 2, сваки глас је важан! :classic_smile: Надам се победи. :bravo:

    • Love 1
    • Ha-ha 2
  4. 8 minutes ago, urosg3 said:

    Ccccc, a najuspešnija premijerka u istoriji premijera - ništa? E pa kod vas se ne ceni dobar, samopregoran rad... 

     

    Члан сам омладине Социјалистичке партије Србије, наш кандидат за премијера је Дачић! :classic_smile:

    • Like 1
    • Ha-ha 2
    • Tuzno 1
  5. Сви смо гласали. :classic_smile: Ја и моји пријатељи, то су четири гласа за нашег председника који се брине о Србији. :classic_smile: Нека гласање протекне у фер и демократској атмосфери и нека након ове недеље добијемо старог председника, новог премијера Дачића и новог градоначелника Шапића. :thumbsup: Живела Србија! :bravo:

    • Like 1
    • Ha-ha 2
    • WOW 1
  6. On 11/9/2019 at 3:53 PM, DonJuan said:

    - Dobro je da se završila.priča sa Mančesterom iz psiholoskih razloga, pa možemo da se posvetimo onome sto nam je mnogo bitnije, a to je Superliga. Imali smo teško putovanje iz Engleske, a već drugi put se dešava da od aerodroma nemamo dozvolu za sletanje. Igračima je jako teško da posle takve utakmice provedu celu noć na aerodromu, to im je dupli umor. A to nam se dešava već drugi put u mesec dana i ako neko to radi sa namerom neka mu je na čast - rekao je Milošević, pa nastavio.

     

    Ovo je već paranoja, ali nisam očekivao to od Miloševića. 

     

    Trener kluba se zali i ocekuje jednak tretman od drzave i sve sto imate da kazete je da paranoise? :mad: Ne ocekuje on da se prestane sa ulaganjem u samo jedan klub, samo je zamolio da se njegovom klubu ne vezu noge. Izgleda je i to previse. :classic_sad:

    • Ha-ha 1
    • Tuzno 1
  7. Mislila sam da rivalitet Sampras - Agasi nista ne moze da nadmasi, a onda su se pojavili Roger i Rafa, pa Novak. :classic_smile: Sta mislite, ko su najveci kandidati za njihove naslednike?

  8. 6 minutes ago, Marko said:

    Zavisi u kojoj sam fazi, ovo prvo zvuci svakako mnogo lakse, ali isprobao bih i drugo s' tim da nisam neki pesak radi pesacenja, vise bi to da vidim kako bi mi islo u mesecima kad sam u treningu (ako se trcanje racuna). Moras dati malo vise detalja ovde, fali tu dosta stvari da bi bilo razjasnjeno.


    Koji detalji? 🤔 Imas izbor da uzmes plavu pilulu i da sedis. Sve dok mozes da izdrzis da neprestano sedis dobijas 1 evro po sekundi. Tu je i izbor da uzmes crvenu i da hodas i sve dok ne sednes ili ne legnes dobijas evro po metru. Ovo je pitanje da li ste sedeci ili aktivan tip. :classic_smile:

  9. Hajde da se igramo malo. :classic_smile: Imate plavu i crvenu pilulu. Ako uzmete plavu, dobicete 1 evro na svaki sekund sedenja, sve dok ne ustanete. Ako uzmete crvenu, dobicete 1 evro na svaki metar koji prepesacite, sve dok ne sednete ili ne legnete. Koju biste pilulu uzeli? 🤔

  10. Normalno je da publika navija za Feda. :classic_smile: Ispisao je istoriju na tom turniru, daleko je najuspesniji teniser na tom turniru, osvajao pet puta uzastopno. Mislila sam da ce Fedex dobiti kad je imao 40-15, svoje je sanse on sam upropastio. 😕 Mora mu se odati priznanje da dugo traje i da je postavio domaci zadatak sledecim sampionima u tenisu. :classic_smile: Djokovic je najbolje igrao kada je bio pod najvecim pritiskom i zasluzeno dobija mec sa 3 dobijena tajbrejka. Za njega je najvaznije da pobedjuje Nadala u svakom sledecem slemu osim RG. Sad malo odmora od tenisa do US Opena za nas koji ne pratimo samo najvece turnire. :classic_smile:

  11. 10 minutes ago, McLeod said:

    Ja ne znam da li je iko ikada ovoliko finala slemova poklonio kao Federer Djokovicu. Mozemo za dva sata da se ukljucimo na dodelu pehara Djokovicu.

     

    Ma zasto bi mu bilo sta poklanjao? 🙄 Svasta, poklanjati slemove protivniku koji moze da te stigne. Eto, sad mu vise ne poklanja, zadovoljan? :classic_rolleyes:

  12. 5 minutes ago, Horium said:

    Nije mi jasno. Goss nije bio nikakav faktor u Oly, a kako li ce kod dzezera...

     

    Za Amerikance postoji samo NBA. :wink2: Svi zele tamo da se oprobaju, prosle godine je Teo ispunio sebi zelju da vidi kako sve to izgleda. :classic_smile: Zao mi je sto ga sledece sezone necemo gledati u evroligi, a verovatno ce mu Virtus biti jedini ozbiljan klub do kraja karijere. Bila bi lepsa prica da se vratio u svoj klub i predvodio ga protiv Reala, CSKA, Barselone.

  13. 1 minute ago, Green23 said:

    Galata i Darušafaka su baš smanjili ulaganja. Nema mnogo više timova, to je par timova. Svakako, da Partizan nije bio u mogućnosti to finansijski da isprati, ne bi bio ni uzet u razmatranje.

     

    Ti timovi i dalje imaju mnogo vecu plateznu moc od one koju ima Partizan. 🙄 Mi bi povecali budzet da smo pozvani da ucestvujemo, ali bi taj budzet bio ubedljivo najmanji u evroligi. Zato i nismo dobili pozivnicu na kraju.

  14. 7 minutes ago, Green23 said:

    Ne mnogo timova, van EC teško koji. Kada gledamo EC, izuzmemo timove iz Turske i Španije, za koje nije bilo realno da dobiju, jedino Monako (neće dva tima iz Francuske u istoj sezoni ući u EL), Budućnost (nije bila u opticaju verovatno zato što je igrala prošle sezone), očigledno da i Virtus odlučio da dosta ulaže,ali su novi. Verovatno Lokomotiva i Uniks, i još Partizan. 

     

    Zasto iskljucujes klubove iz Turske? 🤔 Svi mediji su pisali da su postojala samo tri kandidata, Zenit, Partizan i Ritas. Pozivnicu je dobio Zenit. Da je onako kako ti kazes, kandidata bi bilo mnogo vise. :classic_smile:

  15. 53 minutes ago, Green23 said:

    Ne, pričalo se o Partizanu zato što je u mogućnosti da ispuni minimum koji je propisan od strane EL, da toga nije bilo, ne bi se ni razmatralo. I zašto je to sramota reći?

     

    Koliko je klubova u Evropi u mogucnosti da ispuni minimum koji je propisan od strane EL? I opet, na ovoj temi je dozvoljeno pisanje da Partizan ima stotine hiljada evra spremljenih u slucaju da Evroliga uruci pozivnicu. Vidis kako smo tolerantni! :classic_smile:

    edit:
    ovo je već onako po pravilima, onaj deo koji poziva na borbu i svadju će da uklonimo. i da kažem da nema potrebe, ali stvarno nema potrebe vaditi nešto šta je bilo pre 4-5-6 godina ili kad već, jer onda kreće: a šta je bilo ____________  lavina postova, a napolju vrućina i vuče da će da bude  neka kiša.

  16. On 7/12/2019 at 11:13 AM, Srbija said:

    Да је Партизан приватни клуб...

     

    Стојковић

     

    Милетић Миленковић Настасић Обрадовић


    Матић Лукић Живковић Љајић

     

    Митровић Шапоњић

     

     

    Promasio si temu, nismo mi jedan od cetiri stuba Srbije pa da nam igraju samo Srbi. Mi smo uvek bili kosmopolitski klub, sirom rasirenih ruku za igrace sa svih krajeva planete. :heart::classic_smile:

×
×
  • Create New...